איך חותכים רצועות דקיקות רוצים לחתוך עלים כמו בזיליקום ונענע לרצועות דקיקות? השף מאיר דנון מלמד איך חותכים בצורת שיפונד, ממש כמו במסעדה השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו תגיות: שף טיפ טיפ ברגע פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשה הצג: מהסוף להתחלה מההתחלה לסוף מומלצות הגולשים עוררו עניין אזהרה: פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד ביטול אישור לא נמצאו הודעות. צילום: סי די בנק שתף בפייסבוק מומלצים