שתף קטע נבחר

רוכב אופנוע פגע בעמוד חשמל ונדרס בידי רכב

הרופאים נאבקים על חייו של תושב הצפון, שאיבד הבוקר שליטה על אופנועו ליד צומת חנניה. הוא פגע בעמוד חשמל בצד הדרך, נזרק לנתיב הנגדי - שם נדרס בידי רכב פרטי

רוכב אופנוע נפצע באורח אנוש והולך רגל נפצע באורח קשה בשתי תאונות דרכים שאירעו הבוקר (שבת) בכבישי הצפון. בשעה 11:00 לערך איבד שליטה רוכב אופנוע, שנסע מכיוון קיבוץ פרוד, סמוך לצומת חנניה. הוא פגע בעמוד חשמל באחד העיקולים בצד הדרך ועף לנתיב הנגדי - שם נפגע על-ידי רכב חולף. איש מיושבי הרכב לא נפצע בתאונה.

 

צוות של מד"א מרחב אשר שהוזעק למקום העניק לו טיפול ראשוני ופינה את רוכב האופנוע, בשנות ה-30 לחייו מצפון הארץ, עם פגיעה רב-מערכתית לבית החולים זיו בצפת.

 

מנהל חדר המיון בבית החולים זיו בצפת, ד"ר חוסיין עאמר, סיפר ל-ynet: "רוכב האופנוע סובל מפגיעות ראש, חזה וגפיים והוכנס לחדר הטראומה בניסיון לייצב את מצבו, הרופאים נלחמים על חייו". בשל חומרת פציעתו צפוי מסוק להעבירו להמשך טיפול בבית החולים רמב"ם בחיפה.

 

מוקדם יותר, סמוך לשעה 04:30 בבוקר נפגע הולך רגל כבן 45 כשחצה את רחוב חלוצי התעשייה במפרץ חיפה. צוות מד"א כרמל שהגיע למקום העניק לו טיפול ראשוני ופינה אותו עם פגיעת ראש לבית החולים רמב"ם בחיפה. 

 

מחקירה ראשונית של חוקרי אגף התנועה במרחב חוף במשטרה עולה כי האיש צעד על מדרכה ובשלב מסוים החליט לחצות את הכביש במקום שבו אין מעבר חצייה. נהג רכב פרטי שנסע לכיוון צומת קריית אתא פגע בו וגרם לפציעתו הקשה.

 

הבוקר מתה מפצעיה ראיסה גורדון בת 71 תושבת עפולה שנפצעה אנושות ב-25 בפברואר מפגיעת רכב פרטי בעת שחצתה את הכביש במעבר חצייה ברחוב יצחק רבין סמוך לצומת הקאנטרי קלאב בעפולה. היא אושפזה מאז בבית החולים העמק בעיר, והיום מתה מפצעיה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ארכיון
ארכיון
צילום: אפי שריר
מומלצים