שתף קטע נבחר

הזוג שהורעל מדג התעורר: קיבלנו אותו משכן

בבית החולים רמב"ם בחיפה התעוררו בני-הזוג מקריית-ים שנפגעו מאכילת "אבו נפחא". לצוות הרפואי הם סיפרו ממי קיבלו את הדגים

לאחר יומיים בהם היו מחוסרי הכרה בבית החולים רמב"ם בחיפה, שבו הבוקר (יום ב') להכרתם בני הזוג מקריית-ים שהורעלו בשבת מאכילת דג רעיל.

 

מנהל המחלקה, ד"ר ירון בר-לביא, מסר ל-ynet כי כבר אמש החל הגבר לנשום בכוחות עצמו

וכי הבוקר נותקו השניים ממכונות ההנשמה. "הם עדיין מאוד מבולבלים וכבר החלו למסור את הפרטים הזכורים להם על שאירע. הם סיפרו כי את הדגים קיבלו מאחד משכניהם".

 

השניים סיפרו עוד לאנשי הצוות הרפואי כי לאחר שחשו ברע הזעיקה אחת משכנותיהם את מד"א. כבר במהלך העברתם לבית החולים איבדו בני הזוג את הכרתם. מבית החולים נמסר כי מחר ככל הנראה יועברו בני הזוג למחלקה רגילה.

 

אתמול ערכה המשטרה חיפוש בביתם של בני

הזוג בקריית ים ומצאה במקרר את שרידי הדגים שאכלו. הדגים הועברו לבדיקה במעבדת הרעלים בבית החולים רמב"ם, שם נקבע כי אכן מדובר ברעל שמקורו בדג הלוגינון הנודד ממשפחת הדגים המכונים "אבו-נפחא". בבית החולים ציינו כי הרעלה אפשרית רק במקרה ואוכלים איברים פנימיים או את עורו של הדג.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אבו-נפחא. קיבלו מהשכן
אבו-נפחא. קיבלו מהשכן
צילום: יאיר ים (פוצקר)
מומלצים