שתף קטע נבחר

אישום: בן 18 הציע סוכריה לילדים ותקף מינית

הנער נתפס ביום חמישי לאחר שניסה לבצע מעשי סדום בשני ילדים שלהם הציע סוכריה, אך הם בכו והתחננו ולבסוף הוא "הסתפק" במעשה מגונה. בחקירתו הודה במעשים, סיפר על שני קורבנות נוספים וטען כי אינו שולט במעשיו וזקוק לטיפול

נער בן 18 מבאר-שבע הואשם אתמול (יום ב') בבית המשפט המחוזי בעיר בביצוע מעשים מגונים בארבעה ילדים בני 7 עד 10.

 

המקרה נחשף ביום חמישי האחרון בשעות הערב, עת טיילו שניים מהילדים שהותקפו, בני 7 ו-9, ברחוב בשכונת מגוריו של הנאשם. הנער פנה לשני הילדים, אותם הכיר, הציע להם סוכריה ולקח אותם לפינה חשוכה. כשהיו לבד, ביקש לבצע בהם מעשה סדום, אך לאחר שבכו והתחננו בפניו, "הסתפק" במעשה מגונה בלבד.

 

בעיצומו של האירוע הגיעו לאזור שני תושבי השכונה והפתיעו את הנער התוקף. שני הילדים ניצלו את המצב, ברחו מהמקום ודיווחו להוריהם מה קרה. ההורים ניגשו יחד עם ילדיהם להגיש תלונה במשטרת באר-שבע. השניים נחקרו על ידי חוקרת ילדים של משרד הרווחה וסיפרו לה את השתלשלות האירועים.

 

הנער החשוד במעשים נעצר מיד ובחקירתו הודה וסיפר על שני מקרים נוספים בהם תקף ילדים. בחקירתו טען כי אינו שולט במעשיו וזקוק לטיפול.

 

בדיון בהארכת מעצרו של הנער, טענה המשטרה כי האינטרס הציבורי דורש את הישארותו במעצר, אך השופט החליט לשחררו למעצר בית. לאחר מתן ההחלטה הגישה המשטרה ערעור לבית המשפט המחוזי, שקבע כי הנער מסוכן - והוא הוחזר למעצר.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
(אילוסטרציה)
(אילוסטרציה)
צילום: הרצל יוסף
מומלצים