מהחופש לכלא עם סמים בפרוטזה וסכין בקיבה
בבדיקה שנערכה לאסיר, שחזר מחופשה לכלא שיטה, נמצאו אקסטזי וחשיש שהחביא בפרוטזה וסכין שפלט מגופו
בשירות בתי הסוהר רגילים כבר לניסיונות מתוחכמים להבריח סמים לכלא, אבל אסיר אחד לימד אותם שתמיד יש מה לחדש. האסיר קטוע הרגל ניסה להבריח אתמול (שבת) לכלא סמים ששם בפרוטזה ואולר שבלע.
כשחזר מחופשה, עורר את חשדם של סוהרי יחידת דרור. הסוהרים ביקשו ממנו להוריד את הפרוטזה ובבדיקה נמצאו כדורי אקסטזי וחשיש. למרות תפיסת הסמים, הסוהרים היו בטוחים שהוא גם בלע סמים.
הוא נלקח לתא בידוד מיוחד, כדי שיעשה את צרכיו באסלה מיוחדת, ופלט חבילה עטופה בניילון. כשפתחו את החבילה גילו להפתעתם אולר באורך של כ-15 ס"מ.
בעקבות תפיסת הסמים והסכין יועמד האסיר לדין משמעתי בכלא ויפתח נגדו תיק פלילי. בשב"ס אומרים כי הם עצמם הופתעו לראות את הסכין במקום הסמים. "זו פעם הראשונה שאנחנו נתקלים בנסיון להבריח סכין בשיטה הזאת. סכין כזאת בתוך הכלא יכולה להוות סכנה לאסירים רבים", אמרו בשירות בתי הסוהר.