שתף קטע נבחר

חשד: בן 14 אנס נערה והכניס אותה להריון

הנער נהג לארוב לנערה, המתגוררת בשכנות אליו, ואנס אותה בכמה הזדמנויות בחדר המדרגות. לבסוף, אזרה אומץ והתלוננה במשטרה

נער בן 14 מאזור השפלה נעצר בחשד שאנס נערה בת גילו והכניס אותה להיריון. הוא נעצר בעקבות תלונתה של הנערה, שבאה אתמול לתחנת המשטרה, ומעצרו הוארך היום (ג') ביומיים בבית משפט השלום בראשון לציון. הנערה הועברה לבית החולים לקבלת טיפול רפואי.

 

מפרטי החקירה עולה כי הנער הכיר את הנערה, המתגוררת בסמוך אליו. על פי עדותה של הנערה, בתקופה האחרונה נהג הנער לארוב לה בשעה שעשתה דרכה חזרה לביתה מבית הספר. בכמה הזדמנויות שונות תקף אותה בחדר המדרגות, אנס אותה וביצע מעשים מכונים.

 

ככל הנראה, הנער לא הפעיל אלימות נגד הנערה,

ששתקה בזמן המעשים משום שפחדה ממנו. אלא שאתמול החליטה הנערה לחשוף את הזוועה שעברה עליה בחודשים האחרונים. היא באה לתחנת המשטרה המקומית וסיפרה על כך שנאנסה ושהיא בהריון.

 

הנער החשוד הובא לחקירה, שם קשר עצמו לאירועים אך טען כי חלקם נעשו בהסכמה ובחלקם אכן אחז בה בחוזקה, אך לא הפעיל אלימות. במשטרה מנסים לבדוק כעת האם נערות נוספות נפלו קרבן למעשיו וגבו עדויות מתושבים נוספים בשכונה. הנערה עצמה מאושפזת בבית החולים בעקבות האירוע הטראומתי, שם היא עוברת סדרת בדיקות.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אילוסטרציה
אילוסטרציה
צילום: שאול גולן
מומלצים