שתף קטע נבחר

סלע אחרי ההישג בווימבלדון: "לא שיחקתי טוב"

לאחר שהפתיע את שוטלר והעפיל לסיבוב השלישי, דודי הצטנע, אבל כבר חושב על רוברדו: "יהיה קשה, אבל אני בטוח בעצמי". שחר פאר הודחה: "עשיתי יותר מדי טעויות"

סלע קיומנו. בשקט בשקט, בלי לעשות יותר מדי רעש, דודי סלע ממשיך לנסוק לשיאים חדשים. בחודש שעבר, המחבט הבכיר של ישראל רשם נצחון בכורה בקריירה ברולאן גארוס והשבוע הוא חוגג חיוכים ראשונים על הדשא בווימבלדון.

 

 

סלע, שמעולם לא ניצח משחק בגראנד סלאם השלישי של העונה, כבר בין 32 האחרונים של מהדורת 2009 של ווימבלדון, אחרי שהיום (ד') הפתיע את הגרמני ריינר שוטלר 6:7 (3), 3:6, 2:6.

 

צפו בסלע ופאר בווימבלדון

"לא נראה לי ששיחקתי כל כך טוב, בסך הכל שיחקתי אוקיי", הצטנע בסיום סלע והוסיף בשיחתו עם ה'ג'רוזלם פוסט': "המערכה הראשונה היתה צמודה וקשה. הוא הוביל 2:5 ושיחק אגרסיבי בפתיחה. בהמשך שיחקתי גיים טוב כדי להחזיר את השבירה ואחרי זה כבר הייתי טוב יותר ממנו".

 

אחרי שעבר את מי שהגיע לחצי הגמר בעונה שעברה, היעד הבא של סלע הוא הספרדי טומי רוברדו (15 בעולם), אותו כבר ניצח בשנה שעברה בשני המפגשים ביניהם, במיאמי ובבייג'ינג: "ניצחתי אותו במפגשים הקודמים, אבל הוא שחקן קשה מאוד. יש לו המון נסיון והוא כבר הגיע לשלבים המאוחרים של טורניר גראנד סלאם. אבל אעשה ככל יכולתי. אני תמיד בטוח בעצמי ומאמין שאפשר לנצח כל שחקן".

שחר פאר מול פטרובה. "צריכה לשחק יותר טוב" (צילום: רויטרס)

 

לעומת סלע, שחר פאר סיימה את דרכה בטורניר אחרי ההפסד בסיבוב השני 6:3, 6:2 מול המדורגת 10, הרוסייה נדיה פטרובה. "לא שיחקתי טוב, לא חבטתי כמו שצריך ועשיתי יותר מדי טעויות", סיכמה פאר בסיום בשיחה עם ה'ג'רוזלם פוסט', "היו לי כמה הזדמנויות לשבור את ההגשה שלה, לא מעט משחקונים בהם הובלתי 0:30 על הסרב שלה, אבל לא ניצלתי את זה. אני צריכה לשחק טוב יותר מתחילת המערכה ולא לאבד את ההגשה כל כך מהר".

 

פאר, שעלתה לסיבוב השני בזוגות עם ג'יסלה דולקו ועדיין לא חוזרת לארץ, סיכמה את טורניר היחידות שלה: "אין לי תירוצים. לצערי לא הייתי טובה בנקודות החשובות. היו לי את הצ'אנסים שלי, אבל אני לא יכולה לשחק הגנתי ולחכות שהיא תטעה. הייתי צריכה ללכת על הנקודות ולא עשיתי את זה".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דודי סלע
דודי סלע
צילום: AFP
מומלצים