נפצע קשה מחץ שנורה לעברו מרובה צוללנים
תושב נשר פונה במצב קשה לבית החולים, כשחץ נעוץ בגופו. מתברר כי הוא נורה בידי צעיר המסוכסך עמו. החשוד נעצר
בבית החולים רמב"ם בחיפה נותח הבוקר (יום ד') תושב נשר, בן 33, שחץ המשמש לדיג תת מימי נורה לעברו ופגע בחזהו. הוא מאושפז במצב קשה בבית החולים. המשטרה עצרה צעיר בן 21, אף הוא מנשר, החשוד כי ירה באיש.
לפנות בוקר הגיע החשוד המסוכסך עם הקורבן לביתו ברחוב אברהם פרץ בעיר - וירה בו את החץ מרובה דיג. החץ חדר לזרועו של האיש, פגע בחזהו וננעץ בעומק החזה. האיש פונה לבית החולים רמב"ם בחיפה כשהצלצל נעוץ בגופו.
מבית החולים נמסר כי סגן מנהלת מחלקת כירורגית חזה,
ד"ר דן קרמר, הוזעק לחלץ את הצלצל. "הוא ערך ניתוח זעיר פולשני שבו החדירו מצלמה לבית החזה כדי לוודא בזמן אמת שלא נגרם נזק, תוך כדי שליפת הצלצל", נמסר מבית החולים. בשל החשש שראש הצלצל יתרחב ויגרום נזק גדול יותר, נעשה חתך נוסף בחזה, הצלצל נדחף ונשלף דרך החור הנוסף.
מפקד משטרת זבולון, ניצב משנה ג'מאל חכרוש, מסר ל-ynet כי החשוד בירי נעצר וכי הרקע לעימות עדיין אינו ברור, בין היתר מאחר שהחשוד והירוי אינם משתפים פעולה עם המשטרה. המשטרה מבקשת מבית משפט השלום בקריות להאריך את מעצרו של החשוד.