שתף קטע נבחר

פקח חנייה בי-ם: לקחתי שוחד רק פעמיים בשבוע

המשטרה עצרה את שי כהן, פקח בעיריית ירושלים, בחשד שהפך את עבודתו לעסק פרטי רווחי: הוא נהג לפנות לנהגים ולהציע להם שישלמו תמורת ביטול או הפחתת הקנס. כהן טען להגנתו: לא עשיתי את זה כל יום, אלא רק פעמיים בשבוע

הכנסה צדדית - בצד הדרך. פקח חנייה ירושלמי החליט כנראה שהסכומים הגדולים שהוא מגייס עבור העירייה באמצעות רישום דו"חות לא צריכים להישאר רק בידיה של המערכת העירונית. הוא נעצר בחשד כי ניהל עסק צדדי ענף, במסגרתו שכנע נהגים לשלם לו, במקום לקבל קנס.

 

משטרת ירושלים עצרה אתמול (ג') את הפקח העירוני שי כהן. על פי החשד, הוא נהג לפנות לנהגים שחנו במקום האסור לחנייה בעיר הבירה והסביר להם יש אלטרנטיבה לקבלת דו"ח.

 

החשוד נהג לפנות לנהגים שמכוניתם חנתה במקום אסור והסביר להם כי אם ישלשלו לכיסו כסף - הקנס יופחת או יבוטל לגמרי. בחקירתו במשטרה

הודה כהן במעשים המיוחסים לו וטען כי עשה זאת בעקבות קשיים כלכליים. החשוד אף טען להגנתו כי מבחינתו זה לא היה מעשה יום-יומי, אלא "רק" פעמיים בשבוע".

 

במשטרה ממשיכים לחקור את המקרה ומנסים לברר כמה זמן ואת מספר הפעמים שבהם רימה את העירייה ודרש שוחד. ההערכה היא שכהן פעל לבדו וכי לא היו גורמים אחרים שהיו מעורבים בעסק הצדדי. בית המשפט האריך היום את מעצרו בשלושה ימים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הפקח החשוד בבית המשפט. רק קצת שוחד
הפקח החשוד בבית המשפט. רק קצת שוחד
צילום: גיל יוחנן
מומלצים