השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"'בישולים', בית הספר הגבוה לקולינריה"
כתבים מצייצים - לכל הציוצים > איך קולים פלפלים בקלותעל גחלים או על הגז? בשקית ניילון או בתנור? השף מאיר דנון מדגים איך קולים וקולפים פלפלים בקלי קלות. קלייה נעימה השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"'בישולים ', בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב- פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: ירון ברנרשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבה מומלצים