טל בורשטיין: "זו הרגשה נפלאה להיות קפטן"
נבחרת ישראל, שמתאמנת בעין גדי, כינסה מסיבת עתונאים בנוכחות הקפטן, המאמן צביקה שרף ועוזריו רוני בוסאני וארז אדלשטיין. שרף: "אנחנו רק עובדים מהרגע שהגענו לכאן"
"אנחנו רק עובדים מאז שהגענו, ונמשיך עד יום שישי", אמר שרף. "לחלק מהשחקנים הגוף תפוס, אבל האווירה יוצאת מן הכלל, מטפלים בנו הכי טוב שאפשר".

שחקני הנבחרת, במהלך מסיבת העיתונאים (צילום: אהוד כהנים)
המאמן הוסיף: "אני עוד לא יודע מה יהיה ההרכב הסופי אבל כל קבוצה שחסר לה שחקן - יש לו תחליף, אנחנו לא במצב שאנחנו יכולים לזלזל במישהו. הפקנו לקחים לגבי נושא האימונים, היכולת הגופנית וסגנון המשחק, ושינינו את קצב האימונים בדגש על ההכנה הגופנית".
"האימונים טובים וחזקים, אנחנו מתחילים להתגבש וללמוד את הסגנון והשיטה", הוסיף בורשטיין. "כולם רעבים להצליח ויודעים מהי המטרה. זו הרגשה נפלאה להיות הקפטן לאחר 3 קייצים שנעדרתי בגלל פציעות. אני מאוד שמח וגאה, נקווה שניתן אליפות ראויה בתור קפטן.

כדיר וקוז'יקרו. ביום שני הנבחרת ממריאה להולנד (צילום: אהוד כהנים)
"הציפיות לא מפחידות, אנחנו משחקים בשביל להגיע כמה שיותר גבוה.
יש לנו נבחרת מוכשרת. באופן אישי לא משפיע עלי שאין לי עדיין חוזה, אולי זה אפילו ישפיע לטובה על אלה שאין להם חוזה שישאפו לתת עוד מעצמם".
מאוחר יותר ערכה הנבחרת אימון לפני כניסת ט' באב. הקפטן החדש בורשטיין סובל ממתיחה קלה והתאמן בחלק מהאימון בנפרד מחבריו. ביום חמישי תערוך הנבחרת שני אימונים נוספים, מהם ייעדרו יובל נעימי ורוברט רותבארט המסורתיים. ביום ב' תצא הנבחרת לטורניר הכנה בהולנד, אליו יצאו כל 16 השחקנים ושם תקיים שלושה משחקי אימון.