שתף קטע נבחר

מוקדמות סינסינטי: פאר ניצחה בסיבוב הראשון

אחרי 2:6, 4:6 על האוזבקית אקגול אמנמוראדובה תתמודד שחר על הכניסה להגרלה הראשית מול הבלארוסית גובורצובה

בשבוע הקרוב יגיעו לטורניר הגדול בסינסינטי (פרסים בסך 2 מיליון דולר) הטניסאיות הבכירות בתבל. מרבית המדורגות בטופ 20 העולמי יהיו באחד הטורנירים האחרונים המשמשים כהכנה ל-US OPEN בהמשך החודש.

 

שחר פאר, שרוצה גם היא להצטרף לחגיגת הטניס ב'סינסי', נאלצת לראשונה זה מספר שנים לשחק במוקדמות טורניר WTA, בשל הידרדרותה בדירוג העולמי. הערב (ש') פתחה הישראלית הבכירה ברגל ימין את המוקדמות, עם ניצחון 2:6, 3:6 על אקגול אמנמוראדובה.

שחר פאר, תצלח את שלבי המוקדמות? (רויטרס)

 

פאר, המדורגת 65 בעולם, פתחה את המשחק מצוין ואחרי שתי שבירות ברחה ל-0:4 מהיר, בדרך ל-2:6 במערכה הראשונה. בשנייה עלתה האוזבקית, המדורגת 112, מהר יותר על הלוח, אבל פאר, שהחמיצה הזדמנות לסגור עניין ביתרון 2:5, עשתה זאת לבסוף 4:6, בדרך ל-0:3 בקריירה על יריבתה. ביום ראשון פאר תשחק על הכניסה להגרלה הראשית מול הבלארוסית אולגה גובורצובה (62), שניצחה 3:6, 4:6 את הספרדייה נוריה לאגוסטרה-ויווס (94).

 

סלע יפתח מול עולה מהמוקדמות במונטריאול

אחרי שבשלושת הטורנירים הראשונים שלו בצפון אמריקה, לאחר הדייויס מול רוסיה, דודי סלע לא הצליח לנצח שני משחקים ברצף, הוא ינסה לעשות זאת השבוע, בטורניר מונטריאול מסדרת המאסטרס (פרסים בסך 3 מיליון דולר).

דודי סלע, שובץ לרבע של רוג'ר פדרר (AP)

 

המחבט הבכיר של ישראל, שמדורג 34 בעולם, שובץ ברבע של רוג'ר פדרר (1), והוגרל לשחק בסיבוב הראשון מול עולה מהמוקדמות. אם ינצח,
סלע יפגוש את הצרפתי ז'יל סימון (9) או את הקנדי פרנק דנסביץ'. אם מסתכלים מעט רחוק יותר, אז בשמינית (אם וכאשר) עשוי להיפגש דודי עם ג'ו ווילפריד צונגה (8).

 

פדרר עצמו, שחוזר לשחק לראשונה מאז הפך לאב, עבר אוטומטית את הסיבוב הראשון ובשני הוא מחכה למנצח בין הרוסי איגור קוניצין לקנדי פרדריק נימייר. הטורניר גם מסמל את חזרתו לסבב של רפאל נאדאל, שלא שיחק מאז הודח בשמינית גמר הרולאן גארוס. הספרדי המדורג 2 מחכה בסיבוב השני לבן ארצו דויד פרר או לסרבי ויקטור טרויצקי.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שחר פאר
שחר פאר
צילום: AP
מומלצים