שתף קטע נבחר

טורס האריך חוזהו בליברפול עד 2013

מצב הרוח ב'אנפילד' ערב פתיחת העונה בשיאו עם ההודעה על החוזה החדש של הסקורר הספרדי, שבטוח בעצמו מתמיד: "זו הקבוצה הטובה ביותר בליברפול מזה שנים. זה הזמן שלנו"

לא ברור אם ליברפול תצליח לשחזר את העונה האחרונה והכל כך מבטיחה שלה, אולם יהיה אשר יהיה, ערב פתיחת עונת 2009/10, ב'אנפילד' מחייכים מאוזן לאוזן. הסיבה העיקרית למצב הרוח המרומם בעיר בסוף השבוע היא ההודעה של המועדון על הארכת חוזהו של פרננדו טורס לשנתיים נוספות מעבר לחוזהו הנוכחי, כך שהוא מחויב לקבוצה עד 2013.

 

הסקורר הספרדי בן ה-25 חתם על ההצעה, עליה דן עם ראשי ליברפול מאז סיום העונה שעברה. על פי תנאי החוזה החדש הוא ירוויח כ-110 אלף ליש"ט לשבוע. בחוזה קיימת אופציה לעונה נוספת. "פרננדו הוא אחד החלוצים הטובים ביותר במשחק ובגילו הוא יכול רק להשתפר", הסביר המנג'ר ראפה בניטס את חשיבת העיסקה.

יוסי בניון וטורס. בונים עליהם לשנים רבות באנפילד (AP)

 

"כל קבוצה עילית היתה רוצה אותו בסגל, אבל הוא הראה עד כמה הוא רוצה להצליח בליברפול בכך שהתחייב לעתידו במועדון", המשיך המנג'ר הספרדי. "הוא כשרון מיוחד, אבל יש לו עדיין רעב לשפר את יכולתו". 

  

טורס מבחינתו הבהיר כי בחתימתו הוכיח את אמונו בקבוצה וביכולתה לזכות באליפות כבר העונה, אך הוא דורש דריכות כבר במפגש מול טוטנהאם בלונדון ביום ראשון.

 "אין לנו שום בעיה לנצח את מנצ'סטר יונייטד או צ'לסי, אבל משחקים כמו זה ביום ראשון מול טוטנהאם, הם אלה שבהם עלינו להראות את כוונותינו האמיתיות". 

 

"טוטנהאם זה לא מקום קל, אבל אלו משחקים שאנחנו חייבים לנצח בהם, אם אנו רוצים שזו תהיה השנה שלנו. עלינו להמיר תוצאות תיקו בנצחונות במגרשים כמו 'ווייט הארט ליין'. אם נצליח לנצח במשחקים כאלה פעמיים או שלוש בעונה, זה יספיק לתואר. אני לא חושב שאנו יכולים לזכות בו, אני חושב שאנו חייבים.

 

"היינו כל כך קרובים אשתקד, אבל הרבה שחקנים היו חסרי נסיון תחת הלחץ. אנחנו לא צריכים שיפור גדול כדי להשיג לאוהדים ולשחקנים מה שחלמו עליו זמן רב", המשיך טורס, "זאת הקבוצה הטובה ביותר שהיתה לליברפול מזה שנים. זה הזמן שלנו. להיות השני הכי טוב כבר לא מספיק לי". 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פרננדו טורס
פרננדו טורס
צילום: AFP
מומלצים