שתף קטע נבחר

השכן שהפליל את טופז: "עצוב שכך זה נגמר"

"דודו מסכן שזה קרה לו", אמר לפרקליטו דניאל זנקו, שכנו של דודו טופז שהתאבד הבוקר בתא המעצר. "זה לא היה צריך להיגמר בצורה טרגית שכזאת", הוסיף האיש שעדותו המפלילה הביאה למעצר הבדרן

דניאל זנקו, שכנו של דודו טופז הנאשם שתיווך בינו לבין תוקפי שירה מרגלית וסוכן השחקנים בועז בן ציון, שוחח היום (ה') עם פרקליטו לאחר שהתבשר שטופז שם קץ לחייו בתאו: "אני עצוב, דודו מסכן שזה קרה לו. זה לא היה צריך להיגמר בצורה טרגית שכזאת", אמר זנקו לעורך הדין אורי אביב. השניים ייפגשו מחר.

 

סופו של כוכב - סיקור מלא ב-ynet:

 

זנקו נעצר עוד לפני טופז, והיה למעשה זה שהפליל אותו בהזמנת התקיפות. בהמשך טען שהעדות נגבתה ממנו בכפייה, והוא חזר בו ממנה, אך לבסוף התיישר על גרסה לפיה הוא אכן הזמין את התקיפות עבור טופז, אך ביקש שיסתכמו "רק בכמה סטירות". מקורבים לחקירה אמרו כי זנקו וטופז "שפכו בוץ" זה על זה בחקירותיהם. המשטרה אף ערכה עימות בין השניים.

 

בהמשך, כנראה בניסיון להשיג לעצמו הסדר טיעון, ניסה זנקו להעביר למשטרה חומר נוסף לפיו טופז תכנן לכאורה לפגוע באנשים נוספים - אולם החוקרים והתובעים לא התרשמו מכך. בד בבד פורסמה שיחת טלפון מבולבלת שהתקיימה בין השניים והוקלטה על ידי המשטרה, כשהחלו השמועות על הפרשה.

 

בכתב האישום שהוגש נגד זנקו נכתב כי תמורת בצע כסף היה מוכן לעמוד בכל משימה עבריינית למען וביחד עם טופז, ושימש כמוציא לפועל של "תוכניותיו השטניות". הוא גייס אנשים שהכיר דרך חברת האבטחה בה עבד, "ותמורת בצע כסף הסכימו לתקוף אנשים על פי דרישה". 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בעקבות ההתאבדות
בעקבות ההתאבדות
צילום: ירון ברנר
דניאל זנקו
דניאל זנקו
צילום: ירון ברנר
מומלצים