התעמלות אמנותית: 4 גמרים לריסנזון, 3 לריבקין
הופעה מוצלחת למשלחת הישראלית במינסק: אירה סיימה במקומות 5 ו-7 במכשירים השונים, נטע הגיע למקומות 6 ו-8
אירה ריסנזון ממשיכה להפגין כושר מצוין - והפעם בתחרות ההתעמלות האמנותית במינסק, הנערכת במסגרת סבב גביע העולם. המתעמלת הישראלית הגיעה לגמר בכל אחד מארבעת המכשירים: בסרט, בחישוק ובכדור היא דורגה במקום החמישי ובחבל סיימה שביעית.
נטע ריבקין רשמה שלושה גמרים משלה: בכדור דורגה שישית, בעוד בחישוק וחבל בהם הגיעה למקום השמיני.
הכוכבת האמיתית של הטורניר בבלארוס היתה שוב יבגניה קנייבה. האלופה האולימפית ואלופת אירופה זכתה במדליית הזהב בקרב רב וניצחה גם בארבעת הגמרים על המכשירים השונים. בת ארצה הרוסייה, דאריה קנדקובה, זכתה בכסף בקרב רב ומליטינה סטניאוטו המקומית גרפה את הארד.
הנבחרת הקבוצתית של ישראל סיימה במקום הרביעי הכללי בשלב המוקדמות, מתוך 19 מדינות שהתחרו. בגמר התרגיל המשולב של סרטים וחבלים היא דורגה חמישית (25.7 נקודות) ובתרגיל של חמישה חישוקים סיימה שישית (25.6). התחרות היוותה הכנה אחרונה לקראת אליפות העולם, שתיערך בחודש הבא ביפן.
אירה ריסנזון
צילום: מיקי שגיא
מומלצים