שתף קטע נבחר

סוף עידן 'ג'ורדן היהודי': תמיר גודמן פורש

בגיל 27, 'ג'ואיש ג'ורדן' השלים עם סופה של הקריירה המאכזבת שלו על המגרש ויקדיש זמנו לצדקה. בספטמבר הקרוב יכריז על פרישתו לטובת תפקיד של מנהל מחנות הכדורסל לילדים של מכבי חיפה

תמיר גודמן, מי שכונה בעבר "ג'ורדן היהודי", פורש מכדורסל. גודמן (27, 1.91 מ') יכנס באמצע החודש הבא מסיבת עיתונאים בברוקלין ובה יודיע על תכניותיו לעתיד – כאחראי גיוס תרומות לתכניות הצדקה של מכבי חיפה בכדורסל למען ילדים.

 

באירוע יעשה מאמץ לקדם גיוס תרומות, אשר יסייעו לילדים נזקקים, נפגעי טרור או בעלי צרכים מיוחדים בישראל. מסיבת העיתונאים תכבד את זכרו של הארי הלברסטם אשר נהרג באירוע טרור בניו יורק.

גודמן עם אולסי פרי והקונסול בניו יורק אריה מקל (באדיבות הקונסוליה)

 

גודמן, ששיחק בעונה שעברה במכבי חיפה, מילא בתקופת התיכונים את האולמות בארה"ב וקיבל את הכינוי המפורסם. הוא נחשב לכוכב גדול בתלמודיק אקדמי בבולטימור, עם יותר מ-35 נקודות וכ-15 אסיסטים למשחק וזכה בכתבה נרחבת ב"ספורטס אילוסטרייטד".

 

לאחר מכן היה גודמן אמור לשחק במכללת מרילנד המפוארת אולם העניין לא הסתייע, וגם במכללת טוסון הוא לא סיים את העונה השניה שלו. הגארד הגיע לארץ עם ציפיות גדולות וקיבל חוזה לשלוש שנים ממכבי תל אביב, אולם כבר בעונה הראשונה שלו בגבעת שמואל איכזב מאוד, וירד לעונה אחת בקרית אתא מהלאומית.

 

לאחר מכן חזר לגבעה, אבל שוב מיעט לשחק ואפילו במכבי שוהם לא מצא את עצמו. אחרי שנה בה שיחק בליגות החצי מקצועניות בארה"ב ובעיקר טיפח מחנות כדורסל ניסה לייצר קאמבק בכרמל, וכעת יעשה זאת כפי הנראה מחוץ למגרש.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תמיר גודמן
תמיר גודמן
צילום: חגי אהרון
מומלצים