שתף קטע נבחר

ירושלים מתחמשת: גם דיז'ון תומפסון חתם

האדומים צירפו את הפורוורד האמריקני בן ה-26, שמגיע ממאריופול ויהיה הזר הרביעי במלחה. אייזיאה ויקטור בראשל"צ

קיץ מעורפל משהו עבר על הפועל ירושלים, אבל הקבוצה מתחילה לעבוד. זמן קצר אחרי שהחתימו את קווין פינקני, חיזקו עצמם האדומים ממלחה בפורוורד אמריקני נוסף - דיז'ון תומפסון. זו תהיה תחנתו השלישית של השחקן (26, 2.01 מ') בכדורסל האירופי. לפני שנתיים הוא שיחק באלבה ברלין הגרמנית ובעונה שעברה נחת באזובמאש מאריופול האוקראינית.

 

האדומים, שמקווים להעפיל לשלב הבתים ביורוקאפ, הביאו בדיוק את האיש הנכון למשימה: בעונת 2007/08 הוא רשם ממוצעים של 11.6 נקודות ו-6.5 ריבאונדים במדי אלבה ביול"ב קאפ. אשתקד עמד על 11.3 ו-6, שלהם הוסיף גם 2.2 אסיסטים וחטיפות, והגיע עם מאריופול ל-16 האחרונות.

 

בליגת המכללות לבש תומפסון את מדי UCLA והעמיד ממוצע קריירה של 15.8 נקודות למשחק. הוא נבחר במקום ה-54 בדראפט 2005 בידי ניו יורק ניקס, אך לא מצא עצמו ב-NBA והספיק לרשום 16 הופעות בלבד בשנתיים עם פיניקס ואטלנטה. הוא נחשב לפורוורד מגוון ויהיה הזר הרביעי שחתם בירושלים, אחרי פינקני, ליאו ליונס וטרה סימונס.

 

ירושלים אינה היחידה שעוסקת בהחתמת זרים. מכבי ראשון לציון, שפתחה את אימוניה עם מאיר טפירו, החתימה את אייזיאה ויקטור. הפורוורד מוונצואלה (31, 2.01 מ'), בוגר מכללת טנסי, שיחק בעונה שעברה בפרת' האוסטרלית.

 

הפועל חיפה מהליגה הלאומית הצטיידה בסנטר האמריקני מייקל האריסון (25, 2.06 מ'), ששיחק בעונה שעברה בסיביו מרומניה ולפני כן בניו זילנד.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גיא גודס ומתן חרוש
גיא גודס ומתן חרוש
צילום: דודי ועקנין
מומלצים