שתף קטע נבחר

איגרוף: מדליסט הארד מבייג'ינג התאבד

שנה אחרי הישגו האולימפי, שם דארן סאת'רלנד האירי קץ לחייו כשתלה עצמו בדירתו בלונדון. בן 27 היה במותו. סוכנו: "זו טרגדיה לאירלנד ועולם האגרוף"

רק לפני שנה חגג דארן סאת'רלנד את הישגו הגדול ביותר כמתאגרף. מדליית ארד אולימפית בבייג'ינג הציבה אותו בעמדת פתיחה מבטיחה לקראת קריירה מקצוענית. אולם התקוות הללו התנפצו אתמול (ב'), כשגופתו של המדליסט האולימפי בן ה-27 נמצאה תלויה בדירתו שבברומלי, בדרום לונדון.

 

הגופה נתגלתה על ידי סוכנו פרנק מאלוני. "זה עצוב מאוד ובלתי צפוי. זוהי טרגדיה לאירלנד ועולם האגרוף", אמר הסוכן, שליווה את סאת'רלנד במעברו מאגרוף חובבני במשקל בינוני לאגרוף מקצועני במשקל בינוני-על. בדצמבר האחרון ערך את הקרב הראשון שלו עבור פרס כסף וסיים אותו עם ניצחון בנוקאאוט. "אני חושב שמצאנו כוכב אמיתי הלילה וזו רק התחלת המסע שלו", אמר מאלוני אחרי אותו קרב.

 

ג'יימס דה-גייל הבריטי, זוכה מדליית הזהב בבייג'ינג, שגבר על סאת'רלנד בחצי הגמר והפך כמוהו למקצוען, ספד ליריבו-חברו. "אלו חדשות קשות מאוד - אני לא יכול להאמין לזה. היה לו חלק גדול בדרך שלי לזכייה במדליה. הוא היה לוחם מצוין, והוא היה ג'נטלמן מחוץ לזירה. הוא השיג מדליית ארד אולימפית והיה לו למה לצפות בחייו. היה לו עתיד גדול לפניו".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים