שתף קטע נבחר

ג'ודו: סולחה בין פללאשוילי ליואל רזבוזוב

חודש אחרי התקרית המבישה בין שני הספורטאים, נערכה בינהם פגישת פיוס. רזבוזוב: "ראיתי שההתנצלות שלו כנה ואמיתית, אנחנו פותחים דף חדש"

סולחה בצמרת הג'ודו הישראלי. לפני כחודש סער הענף בשל תקרית מבישה, שהתנהלה במהלך קרב בין יעקב ("סוסו") פללאשוילי ליואל רזבוזוב.

 

הקרב התחמם וגלש לפסים אסורים, כשפללאשוילי הכניס לרזבוזוב ברכייה מיד עם סיום ההתמודדות. רזבוזוב הגיב בעצבים וקללות, כשיתר הג'ודאים נעמדו המומים וצפו במתרחש. כשניסה מאמן הנבחרת לשעבר, הופו רושור, להפריד בין הניצים, דחף אותו פללאשוילי.  

רזבוזוב (מימין) עם אדי קואז ופללאשוילי (צילום באדיבות איגוד הג'ודו) 

 

היום נפגשו פללאשוילי ורזבוזוב וקיימו סולחה בינהם. רזבוזוב אמר ל-ynet: "מה שקרה לא היה צריך לקרות, אבל זה בסדר. זה ספורט ויש דברים שקורים בלהט

הקרב".

 

רזבוזוב הוסיף: "אם הנתק היה נמשך כולנו היינו מפסידים. ראיתי שההתנצלות של סוסו היא כנה ואמיתית, ועכשיו, עם בוא השנה החדשה, אנחנו פותחים דף חדש".

 

בעקבות הסולחה צפוי פללאשוילי לשוב לסגל הנבחרת, וזאת אחרי שהושעה ממנה בעקבות התקרית. באיגוד הג'ודו עדיין לא החליטו על זהות מאמן הנבחרת הבא, לאחר פיטוריו של רושור. הנטיה היא להחתים מאמן זר, אם כי החלטה סופית בעניין תתקבל רק אחרי החגים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רזבוזוב ופללאשוילי בקרב
רזבוזוב ופללאשוילי בקרב
צילום: עידו ארז
מומלצים