כדורעף: האיגוד מכוון לליגה האירופית
עונת 2009/10 בליגת הכדורעף תצא לדרך ביום ג'. האיגוד יידע בדצמבר אם נבחרת הגברים התקבלה למועדון היוקרתי של הליגה האירופית. פרויקט זלינגר ימשיך
דאבליסטית ליגת הכדורעף בשנתיים האחרונות, מכבי תל אביב, אמנם לא הייתה שם, אבל גם בלעדיה ערך היום (א') איגוד הכדורעף מסיבת עיתונאים החגיגית לקראת פתיחת הליגה ביום ג'.
גולת הכותרת היתה ההכרזה כי האיגוד יקבל בדצמבר הקרוב תשובה לגבי שיתופה של נבחרת הגברים הלאומית של ישראל בליגה האירופית, שנחשבת לליגה היוקרתית ביבשת. כמו כן, תצטרף הנבחרת לאיזור האדריאטי, במסגרת התאחדות הכדורעף האירופי.
_gd.jpg)
מכבי ת"א. הדאבליסטית תפתח את העונה מול רמה"ש (צילום: אלי אלגרט)
הליגה תעמוד השנה בסימן המשבר הכלכלי, שהוביל לתקציבים נמוכים וצמצום הסגל לכישרון מקומי, כאשר כמעט ולא נראה זרים שיתעופפו לרשת השנה. אנשי האיגוד גם הדגישו את העובדה כי פרויקט אריה זלינגר בכדורעף נשים אינו נסגר, וכי הוא ממשיך כרגיל. "אף אחד לא רצה לרגע לפרק את הפרויקט הזה", אמר ממלא מקום יו"ר האיגוד, גדעון רוזנשטיין.
משחקי המחזור הראשון: מכבי ת"א – א.ס. רמת השרון (19:30, ספורט 5); הפועל כפר סבא – מכבי הוד השרון; הפועל מטה אשר – אליצור כרמיאל; הפועל בת ים – עירוני קרית אתא; מ.ס. עילבון – מכבי רעננה.
כדורעף
באדיבות איגוד הכדורעף
מומלצים