טוני קוקוץ' רוצה להגיע לריו 2016 כשחקן גולף
לתשומת ליבו של טייגר וודס: הכדורסלן לשעבר, שמתאמן עם מייקל ג'ורדן בשיקגו, רוצה לייצג את ארצו בענף האולימפי החדש: "זה ענף הספורט הכי מרתק שהמציא האדם"
טוני קוקוץ' חוזר. אוהדי הכדורסל שביניכם, שוודאי זוכרים את הכוכב הקרואטי, יכולים להירגע - בינתיים, הכדורסלן לשעבר לא חוזרל מגרשים, אבל הוא כן רוצה לשוב לספורט אולימפי.
קוקוץ' בן ה-41, שפרש מכדורסל פעיל לפני שלוש שנים, מעוניין ליטול חלק בתחרויות הגולף של אולימפיאדת ריו דה ז'נירו 2016, אחרי שהענף צורף לאחרונה למשפחת הספורט האולימפי.

טייגר וודס. מתחרה חדש מקרואטיה? (צילום: AP)
לפי השבועון הקרואטי 'נסיונאל', קוקוץ', ששיחק בקריירה שלו ביוגופלסטיקה ספליט,
שיקגו בולס ובנטון טרוויזו, מעוניין להפוך לשחקן גולף מקצועני וליטול חלק באולימפיאדה בברזיל בעוד שבע שנים. אגב, הקרואטי המתגורר בשיקגו, שזכה בעבר בשלוש אליפויות NBA עם הבולס, מתאמן לפעמים עם חברו מאותם ימים, מייקל ג'ורדן.
קוקוץ', שכבר זכה בשתי מדליות כסף אולימפיות (ב-1988 עם נבחרת יוגוסלביה לשעבר, ב-1992 עם קרואטיה), הצהיר: "אני מתאמן ארבע או חמש פעמים בשבוע ושמתי לב שגולף הוא ענף הספורט הכי מרתק שהמציא האדם. אני מקווה להפוך לאחד משלושת הקרואטים הכי טובים בענף כדי לייצג אותנו באולימפיאדה בריו".