אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

עונש מרתיע?

בן מוחה, הבוקר בבית המשפט צילום: גיל יוחנן
בן מוחה, הבוקר בבית המשפט צילום: גיל יוחנן
 
 


 

הדיח נערות לזנות ונידון רק ל-15 חודשי מאסר

מאיר בן-מוחה מבית-שמש נהג לעשן סמים עם שתי נערות בנות 16 ו-17. השתיים גם קיימו יחסי מין תמורת תשלום, במבנה בו התגורר בבית ספר בבית-שמש. השופטים כתבו בגזר הדין, כי הנערות ביצעו את המעשים מרצונן

אביעד גליקמן
פורסם: 18.10.09, 09:52

בית המשפט המחוזי בירושלים החליט להתחשב הבוקר (יום א') בנסיבות מקלות ושלח ל-15 חודשי מאסר בלבד בעל קיוסק בבית ספר, שהורשע בהדחת שתי נערות לעיסוק בזנות, החזקת סמים בחצר בית-ספר ובהדחת קטינים לשימוש בסמים מסוכנים. השופטים קבעו כי במסגרת השיקולים לעונש יש לשקול את הרקע הבעייתי של הבנות ואת העובדה שפעלו מרצונן.

 

מאיר בן-מוחה, בן 47 מבית שמש, התגורר בשבע השנים האחרונות בשטח בית ספר בעיר. חלק מהמבנה שימש למגוריו וחלק לקיוסק שניהל. הוא הכיר במהלך שהותו שתי תלמידות, איתן נהג לעשן סמים ובנוסף סיפק להן סם. אחת התלמידות החלה לקיים יחסי מין עם בן-מוחה כאשר היתה בת 17, ואילו השנייה עשתה זאת כאשר היתה בת 16.


יש נסיבות מקלות. מאיר בן-מוחה בבית המשפט (צילום: גיל יוחנן)

 

על-פי גזר הדין, התלמידה הראשונה, י', קיימה יחסי מין תמורת תשלום עם גברים במבנה המגורים של בן-מוחה, במשך כשנה ברשותו ובהסכמתו, כאשר הלקוחות היו חבריו. גם התלמידה השנייה קיימה יחסי מין תמורת תשלום עם חבריו של בן-מוחה ביוזמתה, למרות שהוא ניסה להניא אותה מכך במשך כחודש.

 

השופטים יעקב צבן, חנה בן-עמי ורפי כרמל קבעו כי בן-מוחה מעל באמון שניתן לו, הן על ידי הורי הנערות והן הרשויות שנתנו לו לגור במבנה בית הספר. עם זאת קבעו כי מעשיו בוצעו "על רקע חברתי בינו לבין הנערות, מתוך הסכמה והקשר בינם לא נעשה מתוך מטרה ותכנון להובילן לזנות או לסמים".

 

עוד נקבע בגזר הדין כי בן-מוחה לא נהנה מרווחיהן של הבנות ואף לא הפעיל אלימות כלפיהן. לדברי השופטים, הנערות ביצעו את המעשים מרצונן ואף היוזמה באה מצידם והנאשם הפסיק את מעשיו עוד לפני שהחלה החקירה. לבסוף, קבעו כי הכף נוטה להטלת מאסר בפועל על בן-מוחה. "הנאשם שוכן בבית הספר לשם שיקומו, הוא ניצל את מיקומו ומצבו ואת האמון שניתן בו, הכיר את הנערות, סיפק להן סמים ונתן להן מקום למעשה זנות", נכתב בגזר הדין.

 

לאחר מתן גזר הדין אמר בן-מוחה ל-ynet: "נפלתי קורבן למתלוננות. אני מצטער על זה שהייתי בקלחת הזו. אני כועס על עצמי שאני פה בכלל. אם הייתי מבין את הבעיה לא הייתי פה. הנערות שיחקו בי והשתלטו עליי. המאסר הזה הוא לחינם, אני סבלתי וסובל עד היום"

 

פרקליטו של בן מוחה, עו"ד דוד הלוי, הוסיף: "בסך הכל אנו סבורים שהעונש שהושת על מרשי הוא מאוזן ומדוד ומתייחס לנסיבות המיוחדות של מקרה זה. העבירות בוצעו בנסיבות מיוחדות על רקע חברי ובהסכמה. על פניו העונש נראה מאוזן. נבחן בימים הקרובים את גזר הדין ונחליט על צעדנו".

 


תגיות: זנות | מין | בית ספר | גזר | יחסי מין | שמש | נערות | ספר | בית שמש

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as24-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©