גרמניה: הפסד נוסף לקולאוטי ומנשנגלדבאך
חלוץ נבחרת ישראל שותף 79 דקות ב-2:1 של בורוסיה בוולפסבורג. האלופה במקום החמישי בטבלה, קולאוטי וקבוצתו מתחת לקו האדום. דורטמונד ניצחה את בוכום
בדך למטה. בורוסיה מנשנגלדבאך ממשיכה להסתבך בתחתית. זאת אחרי שנוצחה הערב (א') בפעם הרביעית ברציפות, הפעם בידי האלופה וולפסבורג 2:1, במשחק השלמה מהמחזור התשיעי בבונדסליגה הגרמנית. בעקבות כך, נותרה במקום ה-17 והלפני אחרון בטבלה.
חלוץ נבחרת ישראל, רוברטו קולאוטי, שותף 79 דקות אצל גדלבאך, שנקלעה לפיגור עם השריקה להפסקה. המגן השמאלי של וולפסבורג, אלכסנדר מאדלונג, הכניע את לוגאן ביילי והעלה את קבוצתו ליתרון מוצדק.
שתי דקות בתוך תוספת הזמן של המשחק כבשה האלופה את השני, הפעם מרגלי כריטיאן גנטנר. שתי דקות לאחר מכן, ורגע לפני השריקה לסיום, הצליח חלוץ נבחרת ארצות הברית, מייקל בראדלי, לצמק, לא יותר. בעקבות הניצחון, העפילה וולפסבורג למקום החמישי בטבלה, מרחק חמש נקודות מהמוליכה לברקוזן.
במשחק נוסף שנעל את המחזור התשיעי בבונדסליגה, ניצחה הערב בורוסיה דורטמונד 0:2 את בוכום. לוקאס באריוס הארגנטיני כבש את הראשון של דורטמונד בדקה ה-20, והבלם הצעיר (21) נבן סבוטיץ' מסרביה הבקיע את השני בדקה ה-31. בעקבות הניצחון עלתה דורטמונד שני מקומות למקום העשירי, ואילו בוכום עדיין נמצאת מתחת לקו האדום במקום ה-16.