פול דלייני חתם בעירוני נהריה
הגארד ששוחרר מהפועל חולון יצטרף לסגל של יעקב ג'ינו. דלייני יחליף בקבוצה הצפונית את מייל מקלאריני שפרש מכדורסל
עירוני נהריה החתימה היום (ג') את הגארד פול דלייני, ששוחרר בשבוע שעבר מהפועל חולון. דלייני (23, 1.86 מ') אמור היה להיות אחד מהשחקנים המובילים של מחזיקת הגביע אולם בקבוצתו של עמיר עוזי חיפשו, כך מסתבר, סוג אחר של שחקן ודלייני הוחלף בטיטוס אייבורי המנוסה.
בנהריה היו מעוניינים בשחקן לאחר שקייל מקלאריני, שחתם בקבוצה מוקדם יותר הקיץ, הודיע על פרישה מכדורסל. בשבת כבר קלע דלייני 15 נקודות
בהפסד של הסגולים, 77:73 למכבי חיפה במשחק הכנה והיום כאמור הסתיים המו"מ הכספי והשחקן חתם על החוזה בקבוצה.
דלייני הוא בוגר טרי של מכללת UAB. בעונתו האחרונה במכללה העמיד הגארד ממוצעים של 16.1 נקודות, 4.4 ריבאונדים, 3.5 אסיסטים ו-2.1 חטיפות למשחק, ובסיומה נבחר לחמישייה השנייה של הקונפרנס. בנהריה יצטרף לצוות הזרים שכולל את דימארקו ג'ונסון, טאשיד קאר ומארק אגרסון.
יעקב ז'ינו
צילום: יועד כהן
מומלצים