וורלד סירייס: הפיליס ניצחו בניו יורק, עלו ל-0:1
קליף לי שיתק את התקפת היאנקיז וצ'ייס אטלי חבט שני הום ראנס, בדרך ל-1:6 ענק של האורחים ב'יאנקי סטדיום' והעברת הביתיות לפילדלפיה
אם אין אני לי, לי לי. לאחר שהשיגו מאזן של 0:5 במשחקי הבית בפלייאוף, נוצחו הבוקר (ה') שחקני הניו יורק יאנקיז במשחק הפתיחה של הוורלד סירייס, 6:1 בידי האלופה מפילדלפיה ואיבדו את יתרון הביתיות. המשחק היה בשליטה מוחלטת של הזורק של הפיליס קליף לי, שרשם הישג יוצא דופן: הניצחון הראשון אי פעם ביאנקי סטדיום (16 באפריל) והניצחון הראשון במשחק וורלד סירייס ביאנקי סטדיום (לפנות בוקר).
לי זרק משחק שלם (תשעה סיבובים), כשאת הריצה היחידה של המפציצים הוא אפשר בסיבוב התשיעי, כשהכל כבר היה גמור, וגם היא נבעה מטעות של ההגנה. "לומר את האמת? מעולם לא הייתי במתח באף משחק בקריירה", הודה לי. "זה מה שתמיד ריציתי לעשות, למה להיות במתח?".

לי הציג את הרוגע שלו בשני מהלים יוצאי דופן, כשפסל את רובינסון קאנו בתפיסת כדור מאחורי הגב, ובתפיסת כדור נוסף, הפעם מג'וני דיימון, מבלי לזוז, עליו הוא סיפר: "זה היה קול. הכדור היה מאוד גבוה, והגיע ישר אלי, זה היה די פשוט".
את התמיכה קיבל לי, לפחות בפתיחה אך ורק מצ'ייס אטלי, שחבט שני הום ראנס על גבו של סיסי סבאת'יה, אחד בסיבוב השלישי ואחד בשישי. אטלי הפך לשמאלי השני אי פעם שחובט שני הום ראנס בוורלד סירייס מזריקות של שמאלי. הראשון, אגב, היה בייב רות' ב-1928. אטלי סיכם את המשחק: "יש לנו ביטחון, אנחנו יודעים שאנחנו קבוצה טובה".

שאר הריצות של הפיליס נרשמו על הספסל של היאנקיז, כשראול איבנייז בסיבוב השמיני ושיין ויקטורינו וריאן הווארד בתשיעי הגדילו את היתרון מ-0:2 ל-0:6 וסגרו למעשה את הסיפור.
בצד המפסיד, אלכס רודריגז, שהיה כל כך טוב בפלייאוף עד כה, דמם עם 0 מ-4: "לי זרק מצוין היום. כשמישהו זורק כך, אתה מוריד בפניו את הכובע וממשיך הלאה". דרק ג'יטר, היחיד שרשם מעל לחבטה אחת מול לי (3), סיכם: "הוא היה מצוין. הוא זורק ככה כל העונה. או שלמעשה כבר שנתיים. אין כאן הפתעה גדולה".
הלילה יתקיים משחק מספר 2 בסדרה, כשאיי ג'יי ברנט ינסה לעצור את האורחים האדומים, כשמולו יעלה את הזורקים השנואים על הקהל הניו יורקי, פדרו מרטינז (02:00, ישיר ב-FOX ו-ESPN). ניצחון לפיליס - והסיפור יהיה כמעט גמור.