גרמניה: הפסד ראשון להמבורג - 3:2 לגלאדבך
יריבת הפועל ת"א בליגה האירופית מעדה בביתה וירדה למקום השלישי. לברקוזן ראשונה בעקבות 2:2 מול שאלקה. ורדר ברמן סיימה בתיקו 2:2 בנירנברג. באיירן חזרה משטוטגרט עם 0:0. צרפת: המוליכה בורדו גברה על מונאקו 0:1, ליון שניה
11 מחזורים עברו מפתיחת העונה בגרמניה, ורק טבעי שהמבורג תרשום הפסד ראשון בשלב יחסית מאוחר זה של העונה. אולם מי היה מאמין שדווקא בורוסיה מנשנגלאדבך מהתחתית תהיה זו שתזכה בזכות זו ועוד ב'HSH נורדבנק ארינה' הזכורה לרעה מבחינת הפועל תל אביב? בכל מקרה, זה מה שקרה היום (ש') בהמבורג, שם ניצחו האורחים 2:3.
מאמן גלאדבך, מיכאל פרונצק, שוב פתח עם חלוץ נבחרת ישראל רוברטו קולאוטי, אך הותיר את גל אלברמן מחוץ לסגל. בדקה ה-13 כבש פיוטר טרוכובסקי למארחים, אולם מרקו ראוס הישווה בדקה ה-39 וקבע את תוצאת המחצית 1:1. זה רוברטו החזיר היתרון להמבורג שתי דקות מההפסקה. פרונצק החליף את קולאוטי בדקה ה-63. עם המחליף קארים מטמור גלאדבך השלימה מהפך. דאנטה הישווה בדקה ה-77. חמש דקות לאחר מכן, חרץ רוב פריינד את גורל המשחק.

בעקבות הפסדה ירדה המבורג למקום השלישי. שאלקה ובאייר לברקוזן סיימו בתיקו 2:2, תוצאה שהעלתה את שחקניו של יופ היינקס למקום הראשון. טוני קרוס (29) וסטפן קיסלינג (44) העניקו ללברקוזן יתרון 0:2, אבל קווין קוראני (83) ו-ויסנטה סאנצ'ס (88) הישוו והותירו את הקבוצה מגלזנקירשן במקום הרביעי.
ורדר ברמן, שניצלה מהפסד חוץ מביך בנירנברג, מדורגת שניה לאחר תיקו 2:2. לאורך רוב שלבי המשחק הובילו המארחים משערים של כריסטיאן אייגלר (3) ואלברט בוניאקו (33). גיבור המשחק מבחינת המארחים היה ארון האנט שצימק היתרון בדקה ה-72 והישווה בשער דרמטי, שלוש דקות בתוספת הזמן.

האוסטרי אנדריאס איבאנשיץ' חוגג שער למיינץ' (AFP)
באיירן מינכן ממשיכה לאכזב ולא הצליחה לכבוש או לנצח בשטוטגרט, שעצרה את המפולת של עצמה עם תיקו 0:0 ביתי. גם וולפסבורג לא מציגה את היכולת המצופה מאלופה וסיימה בתיקו 3:3 בבית מול מיינץ.
אובפמי מרטינס קבע 0:2 למארחים עם צמד בדקות ה-7 וה-20, אבל צ'אדלו אמרי (35) ואנדראס איבנשיץ' (41) הישווה ל-2:2 עוד לפני ההפסקה. זבזדיאן מיסימוביץ' החזיר היתרון ל"זאבים" (64), אולם טים הוגלנד קבע שיוויון חמש דקות מהסיום. האנובר 96' המשיכה בעונה המוצלחת יחסית שלה עם ניצחון 0:1 בקלן, משער של יאן רוזנטל בדקה ה-37.

פלאנוס חוגג עם מרוואן שמאח ואלו דיארה (צילום: AP)
צרפת: בורדו ניצחה, מוליכה על פני ליון ב-2 נקודות
אלופת צרפת, בורדו, גברה הערב 0:1 על מונאקו במחזור ה-11. התוצאה מותירה את יריבתה של מכבי חיפה בליגת האלופות עם יתרון של ארבע נקודות (25 לעומת 21)
בראש הטבלה, על פני יריבתה המדורגת שלישית.
מארק פלאנוס כבש את השער היחיד במשחק בדקה ה-62. במקום השני (23 נקודות) מדורגת ליון, אשר ניצחה בחוץ את סנט אטיין 0:1, כאשר בפטמי גומיס כבש (82) את השער היחיד במשחק מול קבוצתו לשעבר.
מונפלייה מדורגת רביעית (20 נקודות) בעקבות הפסד חוץ 2:1 לאוקזר, לזכותה כבש הפולני אירנש יילן צמד (16 ו-28). ננאד דזודיץ' כבש (90) למפסידים. מוסה סיסוקו העניק (28) לטולוז יתרון ב'סטאד ולודרום' מול מארסיי, אבל ברנדאו הישווה (75). יתר התוצאות: בולון - נאנסי 2:1; גרנובל - ליל 2:0; לאנס - לוריין 1:1.