דיווח בהודו: ישראלים בחנו את האבטחה בגואה
בכיר במשטרה ההודית סיפר שאנשי ביטחון ישראלים הגיעו לגואה כדי לבחון את סידורי הביטחון. הם ביקרו גם בבתי חב"ד באזור
האם אנשי ביטחון ישראלים סיירו בימים האחרונים באזור גואה שבהודו? העיתון "טיימס אוף אינדיה" פרסם היום (שבת) כי גורמי ביטחון הודים מסרו שאנשי הביטחון מישראל בחנו את רמת האבטחה באזור, בשל ההתרעות האחרונות לפגוע בישראלים במקום.
בכיר במשטרה ההודית אמר: "הם בוודאי רוצים לבחון את סידורי האבטחה, אחרי מה שקרה במומבאי. מומבאי נמצאת 500 ק"מ מפה. ישראלים רבים מבקרים בגואה". הבכיר לא ידע לומר כמה אנשי ביטחון מישראל הגיעו לעיר.
הוא הוסיף כי מצפון לגואה יש שני בתי חב"ד, שהשמירה עליהם הוגברה.
"אנחנו נוקטים בכל אמצעי הביטחון וביצענו כמה סידורי אבטחה, כדי להבטיח את ביטחונם של התיירים", הוא אמר. לדבריו, אנשי הביטחון הישראלים ביקרו גם במקומות האלה.
באמצע החודש שעבר פרסמה ישראל אזהרת מסע מפני אפשרות חמורה של פגיעה בישראלים בהודו. בהודעה שפורסמה נכתב, כי "הוחמר מאוד איום הטרור בהודו, שעליו דיווח המטה ללוחמה בטרור ב- 15/9. האיום הקונקרטי כולל ריכוזי ישראלים ומערביים, בתי חב"ד ובתי-כנסת ברחבי הודו, לרבות חבל גואה".