אספניול הודחה מגביע המלך, 14 דק' לסהר
הקבוצה מברצלונה סיימה ב-1:1 את המשחק הביתי מול חטאפה, אך סיימה את דרכה במפעל בעקבות ההפסד 2:0 במשחק הראשון. מאיורקה, ראסינג סנטאנדר וראיו וייקאנו בשמינית הגמר
אספניול תתרכז במשחקי הליגה. הקבוצה מברצלונה סיימה הערב (ה') את דרכה בגביע המלך אחרי שסיימה בתיקו 1:1 את משחקה הביתי מול חטאפה, שהגיעה לקטאלוניה עם יתרון 0:2 מהמשחק הראשון.
הקבוצה הקטנה ממדריד סגרה למעשה את הסיפור כבר בדקה ה-20, אז רוברטו סולדאדו השתלט על כדור ארוך מהשוער קודינה ומתוך הרחבה הצליח להכניע את כריסטיאן איבארס. השיוויון הגיע תשע דקות להפסקה מרגלי איבן אלונסו, שבהמשך (דקה 87) ראה את הכרטיס הצהוב השני והורחק.

ראול טאמודו, הערב. חזר ללבוש את מדי הקבוצה בה גדל (צילום: AP)
בן סהר, שקיווה לפתוח בהרכב במפעל המשני, נכנס רק בדקה ה-76 ולא הצליח לשנות את התוצאה. מי שכן זכה לפתוח ב-11 של המאמן מאוריסיו פוצ'טינו
הוא ראול טאמודו, שאחרי סכסוך ממושך עם הנהלת המועדון חזר הערב ללבוש את מדי הקבוצה.
בשמינית הגמר בכל זאת יהיה נציג ישראלי - דודו אוואט, שלא שותף ב-0:1 של מאיורקה על ויאדוליד שמחק את הההפסד 2:1 במשחק הראשון. אלחסאן קייטה, שגם הרשית מול ברצלונה בשבת האחרונה, כבש את שער הניצחון היקר בדקה ה-39.
ראיו ואייקאנו מהליגה השנייה תהיה גם היא בסיבוב הבא אחרי שסיימה את משחקה החוץ מול אתלטיק בילבאו בתיקו 2:2. פרננדו יורנטה (דקה 41) וחאבי מרטינס (75) עוד הפיחו תקוות אצל הבאסקים כשהעלו אותם פעמיים ליתרון, אך קויאנטס (72) ואדו אלבקאר (78) השלימו את ההפתעה.

סלמנקה, שניצחה 0:1 את ראסינג סנטאנדר במשחק הראשון, קיוותה לחקות את ואייקאנו, אך הובסה 4:1 וסיימה את דרכה במפעל. פריקו עוד העלה את האקסית של רונן חרזי ליתרון בדקה ה-19, מוחמד צ'יטה דאג להפוך את התוצאה עם צמד מהיר (דקות 35 ו-44) ומוריו (57עצמי, ) וסיסקו (76) השלימו את המלאכה.
פורלאן האריך את חוזהו באתלטיקו עד 2013
בתוך כך, דייגו פורלאן חתם היום (ד') על הארכת חוזהו באתלטיקו מדריד בשתי עונות נוספות, עד יוני 2013. על פי הדיווח בעיתון 'מארקה' הוא יקבל 4.5 מיליון יורו בעונה וסעיף השיחרור שלו עומד על 36 מיליון יורו.
"זה חלום ואני מאושר", אמר החלוץ המצוין. "אני משוכנע שאנחנו מסוגלים להשיג תארים בתקופה זו. מאז שהגעתי לקבוצה טענתי שאני מרוצה ושבכוונתי להמשיך לשחק בה הרבה שנים. אני מאוד מרוצה מהיחס מצד האוהדים והחברים שלי לקבוצה. אני אוהב את העיר ומרגיש שהמועדון הזה הוא כמו המשפחה שלי".