ידידות: 90 דקות לקולאוטי בניצחון מנשנגלדבאך
קבוצתו של החלוץ הישראלי החליטה לנצל את פגרת הנבחרות כדי לקיים משחק ידידות נגד אוברהאוזן מהליגה השנייה, אותו היא ניצחה 0:1, משער שנכבש מהנקודה הלבנה בדקה ה-71
קבוצתו של רוברטו קולאוטי, בורוסיה מנשנגלדבאך, החליטה לנצל את פגרת הנבחרות, כשהתארחה למשחק ידידות מול אוברהאוזן מהליגה השנייה. האורחים ניצחו את המשחק 0:1, כשהישראלי שיחק 90 דקות בהרכב המנצח.
המשחק החל כמובן בדקת דומייה לזכרו של השוער רוברט אנקה, שהתאבד מוקדם יותר השבוע. המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, כששתי הקבוצות מרבות לאבד כדורים. הראשונים לסכן את השער היו המארחים, כשדניאל גורדון החמיץ הזדמנות נוחה בדקה השביעית, כשנגח לקורה.
בדקה ה-51 הגיע קולאוטי להזדמנות נוחה, לאחר שאוליבר נויביל מצא את ראשו של החלוץ הישראלי, אך האחרון נגח לידיו של השוער המארח. בדקה ה-71 נפל השער היחיד במשחק, כשפטריק הרמן, שהחליף מוקדם יותר את מוזס לימידי הפצוע, הוכשל ברחבה. פיליפ דימס לא התקשה לקבוע 0:1 מהנקודה הלבנה.
רוברטו קולאוטי
צילום: AP
מומלצים