21 מוזמנים למחנה האימונים עם טורקיה
נבחרת ישראל בכדוריד תקיים בסוף החודש מחנה אימונים באילת עם נבחרת טורקיה. אבישי סמולר לא שוחרר מקבוצתו הגרמנית, חן פומרנץ דווקא כן
היחסים המתוחים בין ישראל לטורקיה לא השפיעו על נבחרות הכדוריד של שתי המדינות, שהסכימו ביניהן השבוע על מחנה אימון משותף באילת ב-26-22 בחודש.
21 שחקנים הוזמנו למחנה האימון בעיר הדרומית, כאשר השם הבולט שחסר הוא של אבישי סמולר, שחקנה של ווצלאר מהבונדסליגה. המחנה לא תוכנן מראש, ולכן לא יכול היה הקיצוני הימני להשתחרר מהמחויבות לקבוצתו הגרמנית. מי שכן הוזמן לסגל של שלמה הופמן הוא הלגיונר השני, חן פומרנץ, שמשחק בקבוצת האם מהבונדסליגה השנייה.

סמולר. לא זומן בגלל מחויבויות לווצלאר (צילום: אבי מועלם)
את מירב הכדורידנים שלחה האלופה, מכבי ראשון לציון, שתאכלס את הנבחרת בשוער מורדי סורדו, בפיבוטים עופר לוזון וחן בירנבאום, במרכזים ג'ו מתתיה ואריאל רוזנטל, בקיצוני הימני יואב נאמן ובמקשר נדב רובין. מי שלא זומן מהקבוצה הוא הקיצוני גל אברהם, שעדיין מתאושש מפציעה.
יריבתה העירונית, הפועל ראשון לציון, שלחה את המקשר עידן מימון, המרכז אמיר לנגליב והקיצוני אייל שור. גם הפעם לא הוזמן לסגל המרכז גיל יעקב, שהושעה מהנבחרת עקב התנהגות בלתי הולמת.

רוזנטל. מציג יכולת טובה מפתיחת העונה (באדיבות איגוד הכדוריד)
מחזיקת גביע המדינה, אס"א תל אביב, שלחה לאילת את המקשר איציק חליפי ואת שני הפיבוטים דן מירוקס ועידו לביא, ואילו הטוענת לתואר "הקבוצה הבכירה בעיר", מכבי תל אביב, שלחה אף היא שלושה כדורידנים לסגל הנבחרת: הקיצוני ערן אברמוביץ', השוער צביקה גרוס והפיבוט עומר דבדה.
שאר המוזמנים: אלדר שיקלושי ותומר שמעוני (בני הרצליה), אורן מאירוביץ' (קרית מוצקין) ואלכס שנצ'נסקו (א.ס. רמת השרון). ישראל תקיים שני משחקי אימון מול טורקיה, ב-24 וב-25 בחודש (19:00).
עידן מימון
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים