שתף קטע נבחר

פיפ"א לאירלנד: "בלתי אפשרי שתהיו במונדיאל"

ארבעה ימים לפני הגרלת הבתים למונדיאל 2010, הודיעה פיפ"א כי היא דוחה את הבקשה של אירלנד להיות הנבחרת ה-33 בדרום אפריקה. ואלק: "עצוב שמדברים רק על המשחק הזה"

תקוותיה של נבחרת אירלנד להיות הנציגה ה-33 במונדיאל 2010 בדרום אפריקה החזיקו מעמד 24 שעות בדיוק, לאחר שהיום (ג') הודיעה פיפ"א כי היא דוחה את בקשת האירים להשתתף בטורניר. הגרלת הבתים למונדיאל תתקיים ביום שישי הקרוב.

 

כזכור, אירלנד הגישה אתמול בקשה מיוחדת להשתתף במונדיאל בדרום אפריקה, לאחר שהודחה במשחקי הפלייאוף בעקבות שער שוויון של צרפת שנבע מנגיעת יד של תיירי הנרי.

 

מזכ"ל פיפ"א, ג'רום ואלק, אמר היום כי "אין תקווה שיהיו יותר מ-32 נבחרות במונדיאל. אני לא אומר שהבקשה של אירלנד שטותית, אבל היא בלתי אפשרית".

 

נשיא פיפ"א, ספ בלאטר, אמר עוד אתמול כי הסיכוי להכנסת אירלנד לטורניר קלוש מאוד, והיום הוסיף ואלק כי אישור הבקשה היה גורר בקשות מנבחרות נוספות שהרגישו כי קופחו על ידי השופטים. "חוץ מזה", אמר ואלק, "ארגון מחדש של כל הטורניר לא יכול היה לבוא בחשבון. היו לנו 853 משחקים במהלך המוקדמות למונדיאל, זה עצוב שמדברים רק על המשחק הזה".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הנרי ונגיעת היד המדוברת
הנרי ונגיעת היד המדוברת
צילום: AFP
מומלצים