שתף קטע נבחר

נשים: נתניה ניצחה ברמלה, רמה"ש כבר ב-0:8

סואץ-קרני שיחקה חולה, אבל הוליכה את הקבוצה מעיר היהלומים ל-67:70 על הפינליסטית, האלופה הביסה את תל כביר ונותרה מושלמת. 20 הפרש לאשדוד על הפועל ת"א

אחרי רכש מרשים בקיץ, אליצור מכבי נתניה הצהירה מההתחלה כי המטרה שלה היא ללכת הכי רחוק שיש. אפילו המילה אליפות נאמרה באופן גלוי. הערב (ב'), אחרי ניצחון חוץ יוקרתי 67:70 בחוץ על אליצור רמלה, יכולים בעיר היהלומים באמת לחשוב רחוק.

 

נתניה פתחה טוב יותר את המשחק, אבל היעלמות של מארשיי דוטסון בחצי הראשון וריצת 3:19 של רמלה הוליכה את הקבוצה של נועה רקנאטי לפלוס עשר, 21:31. התעלות של ליעד סואץ-קרני (ששיחקה חולה) ומוניק קוקר (בעיקר בהגנה) כפו סיום צמוד ודרמטי.

אורטל אורן. שבע נקודות שלא מנעו הפסד ביתי (צילום: אלי אלגרט)

 

נואל קווין החזיקה את רמלה בתמונה בדקות האחרונות, אבל שני איבודים שלה וסל קלאץ' של קוקר מהצד השני קבעו 67:69 לנתניה, 22 שניות לבאזר. שמרית גיגי איבדה כדור קריטי נוסף ונעמי קולודני סגרה עניין עם נקודה מהקו. "הורדנו קוף מהגב, אין דברים כאלה", סיפרה בסיום סואץ-קרני. המאמן המנצח, זהר רייזמן, סיכם: "כנראה שהכל מלמעלה".

 

קלעו לאליצור מכבי נתניה: סואץ-קרני 18, קוקר 16, הווארד 12, דוטסון 9, נוי 8, קולודני 7. לרמלה: ג'קסון 20 (9 ריבאונדים), קווין 17, פאריס 14 (11 ריבאונדים), גורביץ' 8, אורן 7, גיגי 1.

רמת השרון. טיול קליל מול תל כביר (צילום: אורן אהרוני)

 

בניגוד לדרמה בקרית מנחם, שתי מוליכות ליגת העל דווקא רשמו טיול קליל. אלקטרה רמת השרון עלתה למאזן 0:8 אחרי 55:82 על מתנ"ס תל כביר.
לרמת השרון: ווהאן 22 (11 ריבאונדים), אנדרסון 15, סלווין 11, סאם 10, איילת כהן ודורי 9 כל אחת, העליון 6. לתל כביר: פוקס גריפין 19, ג'קסון ומונסאק 14 כל אחת, שור ויזהר 4 כל אחת.

 

מכבי אשדוד הביסה את הפועל תל אביב 66:86, שוב אחרי תצוגת ענק של קורטני פאריס (23 נקודות ו-21 ריבאונדים ב-35 דקות). לאשדוד: ווקר 24, מוסטפינה 15, ג'ונסון 10, צעירי 8, שוורץ 3, שלום 2, מדר 1. להפועל: הנרי 20, איוואנסביץ' 13, ווייט וקליין 10 כל אחת, וקסמן 8, גוסלצ'וק 5.

 

בנות השרון לא התקשתה בביתה מול אס"א ירושלים וגברה עליה 66:79. לבנות השרון: סאני 21, טוליבר 16, ג'יימס 15, אגסי 12, שטיין 11, הדס לוי 3, גוטין 2. לירושלים: אלוהים 19, בראון 15, רוג'רס 14, מזרחי, נחמה ושני לוי 6 כל אחת.

 

מכבי רמת חן התאוששה מההפסד הדרמטי לרמלה במחזור האחרון עם 68:100 מרשים בחוץ על אליצור חולון. לרמת חן: גיי 23, ג'קסון 19, בוביט 13, גנור ואפשטיין 10 כל אחת, גולן 9, דגן 6. לחולון: מקנטס 17, טיזדייל 15, ראנסבורג 11, לזמי 9, הללי 6, סגל וכרמון 5 כל אחת.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ליעד סואץ
ליעד סואץ
צילום: אבי רוקח
מומלצים