שתף קטע נבחר

פו ג'טר: "בשביל אליפות - נצטרך לנצח בחוץ"

רכז הפועל ירושלים לא לקח ללב את ההפסד בזאדאר ומסתכל קדימה: "אני משתדל לקחת מנהיגות". נעימי: "נצטרך לעשות את העבודה במשחקים הבאים"

הפועל ירושלים שבה אחר הצהריים (ד') ארצה מקרואטיה, שם הפסידה אתמול 86:69 לזאדאר במסגרת המחזור הרביעי של שלב הבתים ביורוקאפ.

 

בעקבות ההפסד וניצחונה של אריס על שאוליי הליטאית, חייבת כעת ירושלים להשיג שני ניצחונות בשני המשחקים הנותרים במפעל על מנת להבטיח את העלייה לשלב הבא. הפסד במחזור הקרוב לשאוליי הליטאית עלול יסבך את הקבוצה ולהותיר את גורלה ביד יריבותיה.

יובל נעימי. "עכשיו זה תלוי בנו" (צילום: עוז מועלם)

 

"אנחנו מאוכזבים מההפסד, למרות שההפרש היה קטן יותר מאשר במשחק הקודם בין שתי הקבוצות”, אמר פו ג'טר. "נדבר על כך מחר באימון וננסה להשתפר. לזאדאר יש אוהדים נהדרים כמו לנו, וכשמשחקים בחוץ צריך להפוך ללוחמים. זה משהו שאחנו צריכים ללמוד אם אנחנו רוצים להעפיל לשלב הבא".

 

"אני משתדל לקחת מנהיגות", הוסיף ג'טר, “אני הרכז והמאמן על המגרש, אבל זה משהו שכולם צריכים לעשות. אם אנחנו רוצים לקחת אליפות נהיה חייבים לצח משחקים בחוץ".

פו ג'טר. צריך להפוך ללוחמים" (צילום: דודי ועקנין)

 

גם יובל נעימי לא נשמע מרוצה: “היינו במשחק והובלנו, ויכולנו גם לנצח ולהבטיח את העלייה. אבל אם להיות כנים, ההפרש כבר עמד על 24 נקודות, וזה היה מסבך את
המצב בבית ככה שאם הגענו בסוף ל-17 אז זה יחסית בסדר".

 

"ידענו שאם נפסיד מעל 19 יהיה לנו קשה לעלות", סיכם נעימי. "עכשיו זה תלוי בנו ונצטרך לעשות את העבודה במשחקים הבאים. ידענו שככה מתפתחים המשחקים אצלם בבית וננסה ללמוד מזה להמשך. אנחנו לא מרוצים מההפסד אבל לפחות הדברים תלויים בנו".

 

חלק גדול מהציוד האישי והמנהלי של אנשי ירושלים לא הגיע ביחד עמם, והם יאלצו לחכות למחר על מנת לקבל את שאר הכבודה. משחקה הבא של הקבוצה במסגרת המפעל האירופי יהיה ב-5 בינואר, בחוץ מול שאוליי, אותה ניצחה ירושלים 76:89 בסיבוב הראשון. ביום ראשון הקרוב תתארח ירושלים אצל עירוני אשקלון במסגרת המחזור התשיעי בליגת העל.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פו ג'טר
פו ג'טר
צילום: אורן אהרוני
מומלצים