שתף קטע נבחר

בן סהר בבעייה? אספניול רוצה את באלוטלי

החלוץ הישראלי עדיין לא מוצא את מקומו בהרכב, כעת הנהלת הקבוצה הספרדית מגששת בכיוונם של שני שחקני חוד נוספים - מריו באלוטלי ודייויד סואזו

בן סהר מתקשה עדיין למצוא את מקומו בהרכב הפותח של אספניול. בשמונה מתוך תשעת משחקיו האחרונים של סהר בליגה הספרדית, החלוץ הישראלי שולב במחצית השנייה, בעיקר ברבע השעה האחרונה. דיווחים בעיתון 'ספורט' הספרדי עשויים לגרום לנער ממודיעין אפילו סיבה נוספת לדאגה.

 

על פי העיתון אספניול מעוניינת להתחזק באחד מצמד החלוצים של אינטר - מריו באלוטלי ודייויד סואזו, כדי לעבות עוד יותר את החוד שלה. באלוטלי כבר הצהיר כי הוא מאוכזב מכמות הדקות להן הוא זוכה מז'וזה מוריניו, חברו מהונדורס חזר לאחרונה למגרשים ומחפש גם כן זמן משחק.

מריו באלוטלי. אינטר תשחרר אותו? (צילום: AP)

 

בכל מקרה, נראה כי לפחות באלוטלי לא יגיע לספרד. הנהלת אינטר הצהירה לא פעם כי חלוץ נבחרת איטליה הצעירה לא למכירה בשום שלב. בסואזו, לעומת זאת, מעוניינת

 (מלבד אספניול), גם ליבורנו מה'סרייה A'.

 

לוקה טוני בדרך לרומא

"הבחירה הראשונה של לוקה טוני היא רומא", כך הודיע סוכנו של החלוץ האיטלקי, טוליו טינטי לתקשורת בארץ המגף. "מדובר בקבוצה גדולה והוא שוקל את ההצעה ברצינות".

 

טוני, שמסופסל מתחילת העונה על ידי לואיס ואן חאל בבאיירן מינכן, מחפש לעצמו קבוצה חדשה והג'יאלורוסי מעוניינים בשירותיו. "יש לו מספר הצעות מרחבי אירופה, אבל אין החלטה סופית בנושא", הוסיף טינטי. "ההחלטה תתקבל בימים הראשונים של חודש ינואר".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בן סהר
בן סהר
צילום: רויטרס
מומלצים