אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

טורים אחרונים
 
אני יודע שזה חלב סויה - אני יודע עליה הכול! צילום: ויז'ואל/פוטוס
אני יודע שזה חלב סויה - אני יודע עליה הכול! צילום: ויז'ואל/פוטוס
 
 
 
 
 
מופיעים להם כל מיני אנשים, לפעמים הם מעבידים או מפקדים חצופים שמבקשים לעצמם את אותו הפינוק באדיבות זה או זו שכפוף אליהם בהיררכיה. אני לא אתפלא אם יום אחד ייחקק חוק האוסר לבקש ממישהו או ממישהי להכין לך קפה אם נענית פעם אחת בשלילה"
 
 
 
 
 
 כתבות נוספות
"הייתי בולמית 15 שנה. כדאי לספר לבעלי?"
החלטתי לאפות עוגה עבור אשתי המדהימה
זוגיות במטבח: המתכונים המנצחים שלנו
יופי, יש לנו שוויון - עכשיו הנשים עושות הכל
היכרויות: קפה, מאפה, ובחורה או בחור יפה
"אתה מסתדר עם החשבון?" תשאל המתעניינת
 
 
אנשים מציינים בסיפוק שהם יודעים בדיוק איך אתה אוהב את הקפה שלך. ושוב, להם מותר להגיד את זה ואפילו להתגאות בכך ולך ברוב המקרים אסור. קפה יכול לחשוף דברים אודותיך ואודות האנשים הקרובים אליך ולגלות מי אתה בעצם"
 
 
 
 
 
הכנת קפה למישהו אחר היא מחווה אישית ואינטימית שאל לו למקבל הקפה להתרברב לגביה כלל וכלל. אם אתם חושפים בפומבי ומשוויצים בעובדה שמישהו מכין לכם קפה אתם למעשה משפילים אותו. שימו לב שהתגובה לגילוי הזה לעולם לא תהיה חיובית"
 
 
 
 


אפליקציות אהבה ויחסים לנייד שלך
 
ידידיה ארגמן  

 

להכין קפה זה קצת כמו מין אוראלי

הבעיה צצה כבר בהתחלה: מקורו של הקפה במטבח, ולא באפריקה כמו שכמה עקשנים טוענים. והמטבח משום מה נחשב מקום רע מאוד להיות בו

פורסם: 03.02.10, 18:09

עם חלב או בלי, כמה סוכר או סוכרזית אם בכלל: כביכול מדובר במחווה פשוטה של אדם אחד לאדם אחר, אבל בפועל היא מבטאת קבלת מרות, סמל לניצול, או אפילו נחשבת לפעולה אינטימית של ממש. כן, כן, מה שמעתם.

 

איך קרה שסדרת הפעולות הפשוטות שכרוכות בהכנת קפה והגשתו הפכו עם הזמן לטעונות כל כך? הבלגן מתחיל כבר בהתחלה (הרעה מאוד), כי מה שצריך בשביל להכין קפה נמצא במטבח, ומשום מה המטבח נחשב מקום רע מאוד להיות בו. עצה ממני: אל תשאלו את האשה למה, כי יש מצב די טוב שהיא תתעצבן.

 

לא מספיק שמקורותיו של הקפה במטבח – יש כמה עקשנים שיטענו שמוצאו האמיתי הוא באפריקה. אבל הם טועים, וחוץ מזה גם שם יש מטבחים – בדרך כלל הוא לא חלק מהגדרת התפקיד של העובד, אלא אם הוא עובד בבית קפה. וכמו כדי להוסיף חטא על פשע: הכנת קפה לעצמו אינה צורך ממשי בשוטף, שלא לומר שלמעשה מדובר בסוג של הפסקה מן העבודה, או פינוק, לא עלינו.

 

וכמו פטריות חמדניות אחרי הגשם, מופיעים להם כל מיני אנשים, לפעמים הם מעבידים או מפקדים חצופים, שמבקשים לעצמם את אותו הפינוק באדיבות זה או זו שכפופים אליהם בהיררכיה. אני לא אתפלא אם יום אחד ייחקק חוק האוסר לבקש ממישהו או ממישהי להכין לך קפה אם נענית פעם אחת בשלילה.

 

הכנת קפה למישהו אחר היא פעולה אינטימית

אל תראו במשפטים בנוסח "למה את/ה לא מכינים גם לי על הדרך" או "אם כבר אתה מכין..." משפטים תמימים. מדובר בבחינת גבולות ואל, אני חוזר שוב פעם, אל תכינו! כי ברגע שהכנתם, יש מצב אם לא שמתם לב עדיין, שאתם שפוטים של מישהו. הכנת קפה צריכה לבוא כמחווה של רצון טוב מצדכם ולא ביוזמתו של הצד השני, לפחות לא בשלבים הראשונים של ההיכרות.

 

כמו שלא נותנים חיבוק או מנשקים כל אחד, בטח לא ישר על ההתחלה כך גם לא מכינים קפה לכל אחד. יותר מזה, אם אכפת לך ממישהו שמכין לך קפה - אל תתגאה בכך שהוא זה שהכין לך. הכנת קפה למישהו אחר, בשונה מחיבוק או נשיקה קצת דומה דווקא למין אוראלי. נכון, זו השוואה קצת הזויה אבל נכונה.
עם הקפה צריך מאפה
החלטתי לאפות עוגה עבור אשתי המדהימה  / בני אוחיון
נשיקה וחיבוק לאהובתי בדרכה לכיתה ב' באולפן כדי ללמוד את שפת בעלה. חדור בחדוות עשייה ומרץ בלתי מרוסנים, שועט אל מה שנקרא מטבח, כוך פצפון בבית הקטנטן שאחי נתן לנו לגור בו עד שנסתדר. מתחיל במלאכת היצירה הקולינרית הראשונה שלי
לכתבה המלאה

 

הכנת קפה למישהו אחר היא מחווה אישית ואינטימית, שאל לו למקבל הקפה להתרברב לגביה כלל וכלל. אם אתם חושפים בפומבי ומשוויצים בעובדה שמישהו מכין לכם קפה, אתם למעשה משפילים אותו. שימו לב שהתגובה לגילוי הזה לעולם לא תהיה חיובית.

 

רק תגידו "היא מכינה קפה מצוין" ויגיע בתגובה משהו כמו "מזל שאתה יודע לשטוף כלים מצוין". שימו לב! גם במחמאות לגבי טיבו של הקפה צריך להיזהר. שוב, תחשבו איך נשמעות מחמאות על מין אוראלי לצד המעניק.

 

הקפה עושה את האדם

הידיעה איך מישהו אוהב את הקפה שלו היא סמל להיכרות מעמיקה עם אותו אדם. שימו לב שאנשים מציינים בסיפוק שהם יודעים בדיוק איך אתה אוהב את הקפה שלך. ושוב, להם מותר להגיד את זה ואפילו להתגאות בכך, ולך ברוב המקרים אסור.

 

קפה יכול לחשוף דברים על אודותיך ועל האנשים הקרובים אליך: מי אתה בעצם, טיפוס של בוציה – עממי. קפה נחלה עם הל – אחד שמבין או מילואימניק. אספרסו – וורקהוליק שחוזר הביתה מהעבודה בתשע במקרה הטוב. הפוך – מטרוסקסואל. ואם אתה בכלל שותה קפוצ'ינו – עוד יותר מטרוסקסואל.

 

בין מגלי עתידות יש את אלו שקוראים בקפה ומישהו שאתם לא אוהבים הוא "לא כוס הקפה שלכם" – הקפה הוא חזות הכל.

 

אז כשאתם מכינים לכם כוס מהבילה, אל תקחו אותה ואת המכין כמובן מאליו. תגידו יפה תודה, ובפעם הבאה, אם לא קשה לכם, תהיו אתם אלו שמציעים להכין לשניכם לשם שינוי.

 


 

 

טוקבק כדורבנות:

 

וסוכר לפני המים, זה קצת כמו שפיכה מוקדמת.

 

ולבחוש בכיוון ההפוך, זה קצת כמו מין אנאלי.

 

ולמזוג רק עד החצי, זה קצת כמו משגל נסוג.

 

ולמלא עד הקצה, זה קצת כמו לשכוח גלולה.

 

ולמלא מהתמי-בר, זה קצת כמו ללכת לזונה.

 

ולבקש כפית סוכר מהשכנה, זה קצת כמו סרט ביתי.

 

ולהרתיח בפינג'אן, זה קצת כמו משחק מקדים.

 

ולהוסיף חוו'איג' עם סומסום, זה קצת כמו שופינג באמסטרדם.

 

ולסיים גם את המשקע, זה קצת כמו ביזאר-אקסטרים.

 

ושבטעות עושים לך תה, זה קצת כמו גולדן-שאואר.

 

ולעשות בכוס לא-זכוכית, זה קצת כמו לינוק סיליקון.

 

ובכוס חד-פעמית, זה קצת כמו בובה מתנפחת.

 

וסוכרזית זה בכלל קונדום.

 

-אוהב את עצמו, בקעת-נרקיס

 


תגיות: קפה | מין | עבודה | אינטימיות | ידידיה ארגמן

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמרו כתבה  

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אהבה, הכרויות, הכרות, חתונה, יחסים, זוגיות, דייטים, דייטינג, אפלטוני, ג'יידייט, JDate, קופידון, סיפורי אהבה, בליינד דייט, סקס, סטוץ, סטוצים, דייט ראשון, אהבה ראשונה
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as27-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©