אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

כדורעף

עומר דננברג ועומר רובינשטיין מניפים את הגביע צילום: נועם מושקוביץ'
עומר דננברג ועומר רובינשטיין מניפים את הגביע צילום: נועם מושקוביץ'
 
 


אפליקציית השוואת מחירים בתיירות
 

עף: מכבי ת"א שוב מחזיקת הגביע

ניצחה בגמר הגביע 1:3 את מטה אשר וזכתה בגביע השלישי ברציפות. המאמן המנצח, זוהר בר נצר: "זה היה המשחק הכי לחוץ שהייתי בו עד היום"

ynet
פורסם: 09.02.10, 22:08

דאבליסטית המדינה בכדורעף, מכבי תל אביב, פגשה הערב בגמר גביע המדינה באולם מלחה בירושלים את הפועל מטה אשר, במטרה לרשום גביע שלישי ברציפות וחמישי בהיסטוריה של המועדון.

 

המטרה של הצהובים הושגה כשעתיים אחר כך, אחרי שניצחון 1:3 במערכות סלל לשחקנים של זוהר בר נצר את הדרך לגביע שלישי תוך שלוש שנים, ניצחון מספר 22 בארץ העונה והשוואת מספר הגביעים לאלו של היריבה הערב.


מכבי תל אביב. עוד גביע לאוסף (צילום: נועם מושקוביץ')

 

המאמן המנצח, זוהר בר נצר, אמר בסיום: "זה היה משחק על התואר הכי לחוץ שהייתי בו עד היום. הלחצתי קצת את השחקנים והיו צריכים להרגיע אותי, אולי בגלל זה הם הפסידו את המערכה השניה".

 

המאמן המפסיד, תומר כץ, אמר: "מכבי היו יותר טובים. היו לנו כמה הזדמנויות לנצל את המומנטום, אבל לא עשינו את זה. מכבי לא יוכלו להיות ראשונים לאורך זמן ואני מקווה שאנחנו נהיה שם במקומם בקרוב".  

 

מהלך המשחק

תל אביב פתחה טוב את המערכה הראשונה והוליכה בפרש קטן, אולם סדרה של טעויות של מכבי ת"א העלתה את מטה אשר ליתרון 11:12. משחק נפלא של שון פייגה החזיר את מכבי ת"א ליתרון שהלך וגדל עד 18:25 בסיום ו-0:1 במערכות.

 

המערכה השניה נפתחה בהצגה של פייגה ואריאל הילמן המצוינים, שהיו בכל מקום על המגרש והובילו את תל אביב ליתרון שיא של 13:17 במערכה.


עומר דננברג ועומר רובינשטיין מניפים את הגביע (צילום: נועם מושקוביץ')

 

מטה אשר חזרה למשחק עם פעולות טובות של הזר הברזילאי קרלוס קולה והשוותה ל-19:19. מאותה נקודה הקבוצות סירבו להיפרד, כשהן מציגות כדורעף מצוין
בשני הצדדים. קולה המשיך לתת נקודות נפלאות ומטה אשר עלתה ליתרון 31:30 בדיוק בזמן. הנחתה של תל אביב שיצאה החוצה הביאה לניצחון של מטה אשר במערכה המתישה, 32:30 ו-1:1 במערכות.

 

גם המערכה השלישית נפתחה ביתרון של תל אביב, כשהילמן ופייגה המשיכו להציג משחק נפלא. לאחר 2:6 ו-6:10 הצליחה מטה אשר לחזור ולצמק, אך תל אביב שוב פתחה פער, עלתה ל-14:20 וניצחה בסיום שוב 18:25, 1:2 תל אביב במערכות.

 

תל אביב המשיכה בפתיחה הדורסנית גם במערכה הרביעית, כשהוליכה לאחר זמן קצר כבר 1:4. תל אביב המשיכה ללחוץ והגיעה כבר ל-8:15, אך שוב מטה אשר ידעה לחזור וצמצמה ל-12:16, עם משחק טוב של ז'ניה דודצ'קין. הילמן, יחד עם חסימות מעולות של הקפטן עומר רובינשטיין, שהיה אחראי גם לנקודה האחרונה, דאגו להגדיל שוב את הפער ולנצח 16:25, 1:3 בסיום.

 


תגיות: כדורעף | תל אביב | ynet | מכבי תל אביב | מטה אשר | גביע המדינה

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמרו כתבה  

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אתר הספורט המוביל בישראל. סיקור נרחב ומפורט כולל קטעי וידאו בלעדיים מהליגות השונות: מונדיאל 2010, ליגת העל בכדורגל, ליגה לאומית כדורסל, הליגה האנגלית ועוד. כל המידע, כל חדשות הספורט, מיטב הפרשנים וסרטים בלעדיים במקום אחד
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as30-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©