אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

תקועים

בוקר של פקק, איזה פקק שהיה לי הבוקר צילום: עידו ארז
בוקר של פקק, איזה פקק שהיה לי הבוקר צילום: עידו ארז
 
מה גרם לנהג לאבד שליטה? צילום: עידו ארז
מה גרם לנהג לאבד שליטה? צילום: עידו ארז
 


 

נגמר הפיקניק: חילצו את הפקק של המדינה

אחרי שעות ארוכות פינה מנוף את המשאית שהתהפכה בכביש החוף - והתנועה שבה לזרום. "הראשון בפקק" שנסע מנצרת עילית לבת-ים היה בין אלו שהוציאו את ארוחת הבוקר ודוממו מנוע: "כבר התחלתי לעשן קופסה שנייה", הוא סיפר ל-ynet

רענן בן-צור
עדכון אחרון: 21.02.10, 12:29

מחלף גבעת אולגה לכיוון דרום, נראה לפני הצהריים (יום א') כמו אתר לפיקניקים. נהגים ונוסעים רבים התתייאשו מהפקק של המדינה וכיבו את המנוע. הם הסתובבו באוויר הפתוח, חלקם קפצו לשדה הפורח שבצדי הדרך לאורך הכביש. אחרים, שהיו בדרך לעבודה, שלפו את ארוחת הבוקר וסעדו את לבם במכונית או על הכביש עצמו. זמן קצר לאחר 12:00 נפתח הכביש מחדש לתנועה.

 

נהג המשאית, בן 46 מחיפה, סיפר לחוקרי התאונות של המשטרה כי איבד שליטה בגלל רכב פרטי ש"חתך" אותו במהירות בכביש. במשטרה אומרים כי גרסתו נבדקת וההערכה היא כי התאונה נגרמה כתוצאה מכך שהנהג איבד ריכוז לזמן קצר.  

 

מפנים את המשאית. ואי אפשר בלי סקרנים (צילום: עידו ארז) 

 

זמן זה כסף
נעדרתם בשל החסימה בכביש החוף? בעיה שלכם / גיל קול
בחברת המידע העסקי "חשבים" אומרים שההיעדרות היא על חשבון העובד - וכך גם האיחור לעבודה ועלות הנסיעה בכביש 6
לכתבה המלאה

התהפכות המשאית לא היתה התקלה האחרונה בשרשרת הארועים הבוקר. רוכב אופנוע התנגש מאחור במכונית, שנהגה האט כדי לצפות במתרחש. הרוכב נפצע קל ופונה לטיפול בבית החולים.

 

הפקק הגדול, שנגרם כתוצאה מהתהפכות משאית מצפון למחלף חבצלת, הפך גם למעין תהלוכה צבאית. לחיילים שנסעו לבסיס באוטובוסים נמאס לשבת, והם החלו צועדים בשורה ארוכה לכיוון דרום. בתום שעות ארוכות - זמן רב אחרי שלחץ התנועה של הבוקר התפוגג - פונתה המשאית באמצעות מנוף. אך עד לפתיחת הכביש עבר זמן.

 

שתי דקות הפכו ל-60

סהר סאיג מנצרת עילית היה בדרכו לעבודתו במוסך התאומים בבת-ים, והפך ל"ראשון בפקק". "יצאתי מהבית ברבע לשש. אני תמיד יוצא מוקדם כדי להספיק לפני הפקקים. במחלף אולגה ראיתי פתאום שהכביש חסום. אני כבר פה יותר משעתיים ולא יודע כמה זמן זה עוד יימשך, הלך לי יום עבודה בגלל הפקקים".

 

סאיג אכל את ארוחת הבוקר בשטח. "אשתי כל הזמן מתקשרת לשאול מה קורה איתי. בגלל שאין מה לעשות,

אלא רק לחכות, כבר התחלתי לעשן קופסת סיגריות שנייה. מה שמנחם אותי זה לפחות שאני הראשון בפקק, וכשייפתח - לא יהיו לפני מכוניות. אבל מי ישלם לנו על יום עבודה?".

 

גם נסיעתה של פלורה גורדיון, שעובדת כמלצרית בבית קפה בקניון אם הדרך, התארכה הבוקר. "אני מגיעה כל בוקר

מחדרה לקניון, ולוקח לי רבע שעה. היום יצאתי ב-07:15, והגעתי אחרי 08:30", סיפרה גורדיון, שהייתה מתוסכלת בעיקר מכך שאיבדה שעה של עבודה. "אמא שלי מביאה אותי לעבודה בבקרים, וכך היה גם היום. האמת שישנתי, ואמא שלי לקחה את זה בקלות, אבל זה סיוט".

 

ויש כאלה שהנסיעה שלהם התארכה עוד הרבה יותר. משה מכלוף, תושב אור עקיבא בן 27, עשה את דרכו לעבודה באזור המרכז. "עליתי ב-07:50 ממחלף אור עקיבא, ואחרי שעה של טירוף הגעתי למחלף קיסריה. בסביבות 09:00 ירדתי במחלף הזה, ונסיעה של שתי דקות בימים כתיקונם לקחה הפעם יותר משעה".

 


פרסום ראשון: 21.02.10, 11:35

 

תגיות: פקקים | כביש | כבישים | פקק | כביש החוף

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
vod חינם
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
מפות
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים להורדה
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as33-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©