שתף קטע נבחר

"חביפיצה": ארוחת שאריות של האנטי שף

מה עושים עם שאריות של פיצה? חביתה כמובן. האנטי שף לוקח שאריות פיצה ומכין מהן חביתה משודרגת וטעימה בטירוף. כמה פשוט, ככה טעים. וגם: בואו לבחור מה ילבש השף בפרק הבא

הבית באדיבות מנחם טרייויש

 

רוצים לבחור איזה טי-שירט ילבש האנטי שף בפרק הבא? היכנסו לעמוד שלו בפייסבוק  והצביעו לחולצה המועדפת עליכם.

 

חביתת פיצה

המרכיבים:

2 משולשי פיצה ישנה

2 ביצים

5 כפות גבינת פרמזן

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. בעזרת סכין חותכים את משולשי הפיצה לחתיכות קטנות
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות הפיצה 2-3 דקות.
  3. טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת.
  4. מטגנים על אש בינונית, תוך כדי ערבוב.
  5. מוסיפים את הפרמזן, מערבבים ומסירים מהאש כשהביצים מוכנות.
  6. מעבירים לצלחת הגשה בליווי קולה.

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לא צריך להסתפק בשאריות. פיצה
לא צריך להסתפק בשאריות. פיצה
צילום: Index Open
חובה בכל ארוחת שף. קולה
חובה בכל ארוחת שף. קולה
צילום: jupiter
כבר הצטרפתם לעמוד המעריצים?
כבר הצטרפתם לעמוד המעריצים?
מומלצים