אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

ליווי למעצר

בדרך לעוד לקוח מרוצה? צילום: index open
בדרך לעוד לקוח מרוצה? צילום: index open
 
 


 

סרסור וזונה שדדו - ונפלו בפח של המשטרה

תושב רמלה שהזמין נערת ליווי נפרד מכספו אך לא קיבל שרות, אלא חטף מכות מהסרסור שלה. השניים כבר היו בדרך לעוד "לקוח" מרוצה - אך סיימו את הלילה במעצר

אלי סניור
פורסם: 18.03.10, 20:31

בדרך כלל נערות ליווי הן אלו שנופלות קורבן למקרי אלימות ושוד, אולם במקרה הבא התהפכו היוצרות. תושב רמלה שהזמין נערת ליווי לא חשב שכך יסיים את הלילה. במקום לספק לו שרותי מין היא הזעיקה את הסרסור שלה שלפי החשד, הכה אותו ושדד את כספו. מעצרם של השניים הוארך היום (ה') בארבעה ימים.

 

המקרה אירע אתמול בשעות הערב המאוחרות, זמן קצר לאחר שנערת הליווי הגיעה לדירתו של הלקוח. תחילה היא ביקשה ממנו 600 שקלים, לפני קיום יחסי המין. לאחר שהוא נתן לה את הסכום היא נכנסה לשירותים והזעיקה את הסרסור שלה. האחרון הגיע לדירה במהרה, החל להכות את הלקוח ודרש ממנו עוד כסף. הגבר המבוהל נתן לו עוד 600 שקלים והשניים עזבו את דירתו.

 

לאחר השוד הזעיק הגבר משטרה ושוטר הסיור, רס"ר שמעון דיין, היה נחוש לתפוס את שני החשודים במהרה. דיין לקח מהלקוח את מספר הטלפון של הסרסור והתקשר להזמין ממנו שירותי ליווי לאזור רחובות.

 

"כיוונתי אותו לבית בשכונה שגרתי בה בעבר", סיפר דיין. הסרסור היה שמח על הפעילות הלילית, ועל כך שהבחורה שלו בדרך לעוד לקוח מרוצה. מה שהוא לא ידע שבמקום אורבים לו דיין ושוטרים נוספים מתחנת רחובות עם רכב מוסווה.

 

כאשר שני החשודים הגיעו ברכבם, החליט דיין לבצע תרגיל נוסף. "עצרנו אותו ושאלנו אותו מדוע הוא לא חוגר חגורה ברכב".

דיין הסביר כי כך רצו לבחון מקרוב את זהות היושבים ברכב ולוודא שהם עוצרים את שני החשודים הנכונים. "אחרי שהיינו בטוחים שזה הם, חסמנו את הרכב שלהם, הפרדנו ביניהם והודענו להם שהם עצורים". בחיפוש שנערך על השניים נמצא סכום הכסף שעל פי החשד נשדד מהמתלונן כשעה קודם לכן.

 


תגיות: רמלה

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as14-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©