מה לשים בפיתה? ביעור חמץ עם האנטי שף
תקועים עם המון פיתות בפריזר שצריך להיפטר מהן לקראת החג? לאנטי שף יש רעיונות מה אפשר לעשות איתן: "פיצה פיתה", פיתה עם ממרחים מתוקים ובננות, וגם פיתה ממולאת בביסלי ובמבה. ביעור חמץ כהלכתו
המרכיבים (למנה אחת - הכפילו את הכמויות אם אתם רוצים להכין יותר):
1 פיתה, מופרדת לשני חלקים
קטשופ
3 פרוסות גבינה צהובה
טבסקו
אופן ההכנה:
-
לוקחים את הפיתה הפרוסה ומורחים אותה בקטשופ.
-
מניחים מעל את פרוסות הגבינה, כך שיכסו את כל הפיתה.
-
שמים על צלחת ומחממים במיקרו לדקה וחצי.
-
מוסיפים מעט טבסקו ואוכלים.
פיתה עם חומוס וחטיפים
המרכיבים (למנה אחת - הכפילו את הכמויות אם אתם רוצים להכין יותר):
1 פיתה חצויה לשניים
חומוס
חופן ביסלי
חופן במבה
אופן ההכנה:
-
מורחים כל אחד מחצאי הפיתה בחומוס.
-
בחצי אחד שמים את חופן הבמבה ובחצי השני שמים את חופן הביסלי.
-
מועכים קלות כל אחד מהחצים ואוכלים.
פיתה מתוקה
המרכיבים (למנה אחת - הכפילו את הכמויות אם אתם רוצים להכין יותר):
1 פיתה, מופרדת לשני חלקים
1 בננה
חמאת בוטנים
ממרח נוטלה
אופן ההכנה:
-
פורסים את הבננות לעיגולים לא עבים מדי.
-
מורחים את הפיתה בכמות נאה של חמאת בוטנים.
-
מוסיפים מעל שכבה של ממרח נוטלה.
-
מסדרים מעל הממרחים את פרוסות הבננה ואוכלים.
כמה שיותר, יותר טוב. גבינה צהובה
צילום: ויז'ואל/פוטוס
כשרה גם לאוכלי קטניות. קולה
צילום: Index Open
כבר הצטרפתם לעמוד המעריצים של האנטי שף?
מומלצים