שתף קטע נבחר

אנגליה: בלקפול קרובה לגמר הפלייאוף

ליגת המשנה: קית' סאות'רן וצ'ארלי אדם העניקו למארחים ניצחון 1:2 על נוטינגהאם (כריס כהן), במשחק הראשון בחצי הגמר. ביום א': קארדיף - לסטר

מחזור הנעילה בפרמייר ליג יתקיים רק מחר (א', 18:00), ובשבת התפנו במולדת הכדורגל להתעסק במשחקי הפלייאוף של ליגת המשנה,. בחצי הגמר הראשון גברה בלקפול במגרשה על נוטינגהאם פורסט 1:2.

 

בלקפול אמנם סיימה רק במקום השישי, והבטיחה לעצמה מקום בפלייאוף רק במחזור האחרון, אך היא נמצאת בכושר הטוב מבין השתיים, לאחר שניצחה בשישה משמונת משחקיה האחרונים. נוטינגהאם סיימה אמנם שלישית, אך ניצחה רק פעמיים מאז ה-29 במרס.

 

דווקא האורחים היו אלו שעלו ליתרון מוקדם, כשכריס כהן בעט בעוצמה מ-16 מטרים לחיבורים של מאת'יו גילקס וכבש שער חוץ יקר. היתרון הזה החזיק מעמד 13 דקות בלבד, עד שקית' סאות'רן איזן, בניגוד גמור ליחסי הכוחות במגרש, לאחר בעיטה מקרוב.

 

המחצית השנייה התנהלה בצורה מאוזנת יותר, ובדקה ה-57 הוכרע המשחק, כשצ'ארלי אדם כבש מהנקודה הלבנה, לאחר שג'יימס פרץ' הכשיל את דאדלי קמפבל. משחק הגומלין יתקיים במגרשה הביתי של נוטינגהאם ביום שלישי, ומחר ייערך המשחק הראשון בחצי הגמר השני, כשלסטר תארח את קארדיף.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צ'ארלי אדם, בלקפול
צ'ארלי אדם, בלקפול
צילום: Getty Images imagebank
מומלצים