שתף קטע נבחר

מדוע נאלצה מלכת בריטניה לחכות לקרלה ברוני?

מאז שקיבלתה את הכתר הבריטי ב-1952, אליזבת השנייה כבר לא מחכה לאף אחד. אולם ספר חדש טוען שהגברת הראשונה של צרפת העזה להפר את כללי הנימוס המלכותיים כשאיחרה לפגישה עם המלכה, והסיבה עסיסית למדי.

 

הטענות נשמעו בספרו החדש של העיתונאי האמריקני ג'ונתן אטלר, שחלקים ממנו פורסמו היום (ב') בעיתון "דיילי מייל". אטלר כותב שזמן קצר לאחר שנישאה קרלה ברוני (42) לנשיא צרפת, ניקולא סרקוזי (55), גרמו השניים לתקרית מביכה כשאיחרו לפגישה חשובה משום שקיימו יחסי מין. 

איחור לא אופנתי. המלכה והזוג הצרפתי, מרס 2008 (צילום: AFP)

 

אטלר ציין שבני הזוג המאוהבים גרמו לעיכוב בפגישה עם "מנהיג מדינה בכירה", אך לא מסר פרטים נוספים. כלי תקשורת רבים בצרפת שבדקו את הטענות קבעו שהדמות הבכירה היא לא אחרת מהמלכה אליזבת. הנשיא ורעייתו הטרייה הוזמנו לבלות את הלילה בארמון ווינדור במרס 2008, שבועות ספורים לאחר נישואיהם.

 

המקור של אטלר מפתיע לא פחות מהמידע שהוא סיפק. לטענתו, ברוני סיפרה על האיחור החריג בשיחה אישית עם הגברת הראשונה של ארצות הברית, מישל אובמה. בשיחה זו חשפה ברוני - ששמה נקשר בעבר למיק ג'אגר, אריק קלפטון ודונלד טראמפ - פרטים על חיי האהבה שלה.

 

לטענתו, ברוני חשפה את הסיפור על המלכה כדי לשאול אם אובמה ובעלה הנשיא גרמו אף הם למנהיגים לחכות בגלל סקס. "מישל צחקה בעצבנות והשיבה שלא", כתב אטלר, העובד כעורך בכיר בשבועון "ניוזוויק". 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הרוחות התלהטו. קרלה ובעלה
הרוחות התלהטו. קרלה ובעלה
צילום: AP
לא חשפה פרטים. מישל ובעלה
לא חשפה פרטים. מישל ובעלה
צילום: Official White House/ Pete Souza
מומלצים