שתף קטע נבחר

רייטינג שבועי: מה זה השטויות האלה 22.4?

תוכנית פתיחת העונה של עדי אשכנזי הגיעה למקום ה-4 בטבלה השבועית. לראשונה מאז עלתה, "חטופים" מצאה עצמה בחוץ

בתום שבוע נוסף שבו זכיינית ערוץ 2 "קשת" מובילה את טבלת הצפייה השבועית, עומדת הספירה על שבע תוכניות שהצליחה להכניס לטבלת עשר הנצפות ביותר. "רשת" צועדת אחריה עם 2 תוכניות, אחת מהן במקום השני. חברת החדשות של ערוץ 2 עם תוכנית אחת. ערוץ 10 שוב מוצא את עצמו מחוץ לטבלה, למרות גמר "הרווק" שהשיג נתון נאה.

 

חמישי: "כוכב נולד" במקום הראשון בטבלה עם 23.9 אחוזים. "נראה אותך" אמנם בירידה, אך עדיין עם נתון נאה - 20.8 אחוזים. ממול בערוץ 10: משחק הכדורסל בין נתניה למכבי חיפה השיג רק 1.9 אחוזים. נתון נאה נרשם ל"רצועה מהחיים: הבית ברחוב טבנקין" שהשיג 8.2 אחוזים.

 

שישי: "מה זה השטויות האלה" של עדי אשכנזי עם 22.4 אחוזים. גם "מונית הכסף" עם נתון נאה של 17.7 אחוזים. בקרב על מהדורות שישי: שוב ניצחון ליאיר לפיד שהשיג 16.6 אחוזים לעומת 5.4 אחוזים ל"השבוע" בערוץ 10 ו-3.9 אחוזים ל"יומן" בערוץ הראשון.

 

שבת: לראשונה מאז עלתה לאוויר, מצאה עצמה "חטופים" מחוץ לטבלת עשר התוכניות המובילות והסתפקה ב-17.2 אחוזים בכלל האוכלוסיה. זאת, בעקבות משחק הכדורגל בין הפועל תל אביב למכבי חיפה ששודר בערוץ הראשון והשיג 12.1 אחוזים. "רואים עולם" נהנתה מהמקפצה ואמש השיגה 8.7 אחוזים.

 

המספר הנוסף: העדנה של הערוץ הראשון נמשכה אמש גם בפרק של הסדרה "זירת הפשע - לאס וגאס" שהשיג 5.1 אחוזים שהם 93 אלף צופים.

רייטינג שבועי בכלל האוכלוסיה 09.05.2010-15.05.2010

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אשכנזי. פתחה במקום הרביעי
אשכנזי. פתחה במקום הרביעי
צילום: אלדד רפאלי
מומלצים