שתף קטע נבחר

הודי מרענן: בננה לאסי

המטבח ההודי עושה שימוש רב ביוגורט, בזכות יתרונותיו הבריאותיים (וגם בגלל שהוא מנטרל את הטעמים החריפים). רינה פושקרנה מכינה את הלאסי - מנת יוגורט מפורסמת - בגרסה הכוללת בננה, מי ורדים וזעפרן

בננה לאסי

מתכון של השפית רינה פושקרנה

 

את הבננה אפשר להחליף גם במנגו רך

 

המרכיבים:

כוס ורבע יוגורט טבעי דל שומן

1 כף סוכר

1 בננה מרוסקת

כוס וחצי קוביות קרח

4 טיפות מי ורדים

1 כפית זעפרן מושרה במים (לא חובה)

לקישוט:

1 כף פיסטוק חלבי קצוץ

עלי נענע


(צילום: בועז לביא)

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים היטב את היוגורט במיקסר ומוסיפים את הסוכר.
  2. מוסיפים את הקרח (חשוב לא להוסיף את קרח לפני הסוכר), מחית הבננה, מי הוורדים והזעפרן ומערבלים 2 דקות נוספות.
  3. מוזגים את הלאסי לכוס גבוהה ומקשטים בפיסטוק, נענע או חתיכות פרי.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים