שתף קטע נבחר

ג'וב לחופש הגדול: סטיב נאש ידווח מהמונדיאל

הכוכב חובב הכדורגל של פיניקס סאנס, יעביר דיווחים ופרשנויות מדרום אפריקה הקרוב לאתר האינטרנט של רשת CBS

מסודר לקיץ. סטיב נאש אמור היה להיות ממש ברגעים אלה עסוק לקראת סדרת גמר ה-NBA. רק שהקנדי בן ה-36, הודח (שוב) עם פיניקס מהפלייאוף על ידי לוס אנג'לס לייקרס, וייאלץ לצפות מהצד בקרב על תואר אלופת העולם בכדורסל. עכשיו, נאש יכול להתנחם שלפחות גם באליפות העולם בכדורגל, הוא גם יוכל לצפות מהצד.

 

נאש, חובב כדורגל ידוע ואוהד שרוף של טוטנהאם האנגלית, יהיה שליח אתר האינטרנט של רשת CBS לדרום אפריקה ויעביר במהלך המונדיאל דיווחים מהנעשה בגביע העולמי, יחד עם פרשנויות שלו על המשחקים.

"לא נורא, לפחות תראה את ברזיל פורטוגל". הסאנס מעודדים את נאש (AP)

 

פוטבול? סוקר!

אבל נאש לא לבד. ארצות הברית היא אחד המקומות היחידים בעולם בו הכדורגל הוא לא בין ענפי הספורט המובילים, אבל גם כוכבי הספורט הגדולים במדינה מודעים לכך שהקיץ, אף אחד בעולם לא יסתכל מערבה.

 

"בקיץ שעבר ביקרתי בדרום אפריקה וראיתי את האצטדיונים המדהימים שנבנו

 שם. ללא ספק הולכת להיות חוויה אדירה הקיץ הזה". את הדברים האלה אומר לא אחר מאשר כוכב האורלנדו מג'יק, דוויט האוורד.

 

גם שחקן הפוטבול, מייקל רוס מקבוצת טנסי טייטנס, מכין את עצמו לקראת הקיץ: " זה בטוח יהיה מרגש. הלוואי ויכולתי להגיע לשם, אבל כנראה זה ייפול על אימונים". גם כוכבה של הדטרויט ליונס, נ'דמוקונג סו, שאביו הוא יליד קמרון, נותן את ההימור שלו לקראת הגביע העולמי: "קמרון כמובן תסיים ראשונה, וארצות הברית רק שנייה. זה אמנם לא ספורט שהוא במיינסטרים, אבל אני עדיין נהנה לצפות בו".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סטיב נאש
סטיב נאש
צילום: רויטרס
מומלצים