שתף קטע נבחר

הפצוע התורן: גם מונטארי בספק למונדיאל

קשר אינטר ונבחרת גאנה סובל מכאבים בשריר הירך ועלול להיעדר לפחות ממשחק הפתיחה מול סרביה. אורוגוואי: פורלאן תוקל בחריפות באימון ונאנק מכאבים במשך דקות

הולך וגדל מסדר הפצועים לקראת המונדיאל. נבחרת גאנה, שכבר איבדה את הכוכב הגדול ביותר שלה מיקאל אסיין, עלולה להסתדר בטורניר הקרוב גם ללא סולי מונטארי, קשרה של אלופת אירופה אינטר.

 

מונטארי עבר בשבוע שעבר צילום ברגלו השמאלית לאחר שהתלונן על כאבים חזקים בשריר הירך, זכר לפציעה שספג בהפסד 4:1 להולנד ביום שלישי. "אני לא יכול לומר בוודאות, פשוט ניאלץ להמתין לתוצאות הבדיקה ולאחר מכן נחליט כיצד לפעול", אמר מאמן הנבחרת מילובאן ראייבץ' בסוגיה.

 

קשר הנראזורי נעדר מהניצחון של 'הכוכבים השחורים' על לטביה (0:1) בשבת וההערכות מדברות על כך שהוא ייעדר לפחות ממשחק הפתיחה של נבחרתו מול סרביה.

דייגו פורלאן גורם לדפיקות לב מואצות באימון אורוגוואי (AP)

 

"אני מקווה שמונטארי יעמוד לרשות הנבחרת בהקדם האפשרי. מדובר בשחקן חשוב

מאוד עבורנו, שהראה עד כמה הוא מחוייב למדים הלאומיים במחנה האימונים", סיכם ראייבץ'.

 

פורלאן נפצע באימון אורוגוואי

דקות של חרדה היו היום (א') באימון נבחרת אורוגוואי, לאחר שדייגו פורלאן, החלוץ והכוכב הגדול ביותר של ה'סלסטה', תוקל בחריפות ע"י וולטר גראגאנו, חברו למדים הלאומיים קשרה של נאפולי האיטלקית.

 

החלוץ בן ה-31 נאנק מכאבים ואחז את רגלו השמאלית, אך כעבור מספר דקות עמד בחזרה על רגליו ושב להתאמן. העונה כבש פורלאן 25 שערים בכל המסגרות במדי אתלטיקו מדריד. ב-62 הופעות במדי אורוגוואי הרשית

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סולי מונטארי
סולי מונטארי
צילום: איי פי
מומלצים