שתף קטע נבחר

הצלחה בטוחה: סלמון במילוי גבינת עזים

מחפשים מנה ראשונה שתהיה מרשימה אך קלה להכנה? השף תאמר חדד ממליץ לכם על כדורי סלמון במילוי גבינת עיזים ברוטב שמנת-פסטו. אי אפשר לפספס

כדורי סלמון במילוי גבינת עזים ברוטב שמנת-פסטו

מתכון של השף תאמר חדד, מסעדת "סודפה" בנצרת

 

המרכיבים:

150 גרם סלמון מעושן

70 גרם גבינת עזים

1 כף שקדים פרוסים כפית טימין

פלפל שחור

לרוטב:

200 גרם עלי בזיליקום 3 כפות צנוברים 1 כף גבינת פרמזן מגורדת מלח ופלפל

1/2 כוס שמן זית

1 כוס שמנת מתוקה


(צילום: ואלרי איגנטייב) 

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את גבינת העזים עם השקדים, הטימין והפלפל השחור.
  2. עוטפים רינג בניילון נצמד ומשטחים בתוכו את הסלמון המעושן. ממלאים בגבינת העזים כך שייצא עיגול מסודר. שולפים את הרינג.
  3. טוחנים היטב את הבזיליקום עם הצנוברים, הפרמזן, המלח והפלפל, עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחממים במחבת את השמנת המתוקה. כאשר השמנת מתחילה לבעבע, מוסיפים את הפסטו, מערבבים היטב ומורידים מהאש.
  5. יוצקים את הרוטב לצלחת עמוקה, מניחים את כדור הסלמון הממולא ומגישים.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כדורי סלמון במילוי גבינת עזים
צילום: ואלרי איגנטייב
מומלצים