אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

דייטינג

אופס! אתה פסול צילום: Index open
אופס! אתה פסול צילום: Index open
 
 
 
 
 
יש כאלו שאפילו מצליחים בכל מיני תחבולות לגרום לצד השני להרגיש מהר יותר, ובכך גורמים לו להפסיד. אלו הם השחקנים המצטיינים!"
 
 
 
 
 
 כתבות נוספות
בכל פעם שקצת הרפיתי היא ברחה ממני
חלק אחד בתוכי שונא אותך, חלק אחר עוד מחבב
בעיניי, גבריות היא היכולת לחשוף רגש בלי פחד
אפשר ללעוג לאדם שאוהבים ולשמוח לאידו?
האם לזרום עם הרגש, או להתחשב בשכל הישר?
לוזר בן 26 עם רגשות מחפש עבודה וגר עם הורים
קרוסלה של רגשות, או פוקר של אכזבות?
הוא לא יודע אם מה שהוא מרגיש זאת אהבה
האם הרגשות שלי נשתלו בי באופן מניפולטיבי?
 
 
אלה שמשחקים אותו הכי הרבה ולאורך זמן יהיו בדרך כלל כאלה שפעם הפסידו הפסד כואב במיוחד, ומאז החליטו לא להפסיד יותר"
 
 
 
 
 
בכדורסל אני ממש טוב, ואפילו בביליארד ובאולינג ידי לרוב על העליונה, אבל במשחק הזה משום מה אף פעם לא הצלחתי להצטיין. למען האמת גם לא ממש ניסיתי"
 
 
 
 


אפליקציות אהבה ויחסים לנייד שלך
 

ברגע שאתה מתחיל להרגיש משהו - הפסדת

אפשר להתחיל לשחק מתי שאת רוצה. לא חייבים אור יום ואפשר בכל מזג האוויר. אפילו לא חייבים להיות באותו חדר. אפשר לשחק גם בטלפון ובפייסבוק. יש מסביבי אנשים שמשחקים את המשחק הזה כל יום כל היום כבר שנים, והם נהיו ממש טובים בזה

מזופ זף
פורסם: 18.07.10, 10:46

בואי נשחק משחק, נראה לי שאת כבר מכירה אותו, אבל גם אם את מכירה לא משנה, אסביר לך בכל זאת. במשחק יש רק חוק אחד והוא די פשוט - הראשון שמרגיש רגש כלשהו כלפי השני הוא המפסיד.

 

זה משחק מאוד נפוץ ופשוט שמשוחק כבר שנים. כל מה שאת צריכה לעשות החל מעכשיו זה ממש להתאמץ לא להרגיש כלפיי שום דבר, להימנע מאינטימיות בינינו ולהשאיר הכל שטחי ובנאלי עד כמה שאפשר. ברגע שאת מתחילה להרגיש משהו, אפילו טיפת רגש הקטנה ביותר – הפסדת.

 

אפשר להתחיל לשחק מתי שאת רוצה. לא חייבים אור יום ואפשר בכל מזג האוויר. אפילו לא חייבים להיות באותו חדר. אפשר לשחק גם בטלפון ובפייסבוק. יש מסביבי אנשים שמשחקים את המשחק הזה כל יום כל היום כבר שנים, והם נהיו ממש טובים בזה. אלו אנשים שמצליחים לא להרגיש שום דבר מרגע תחילת המשחק ומצליחים להמשיך לשחק עוד ועוד כאילו כלום. יש כאלו שאפילו מצליחים בכל מיני תחבולות לגרום לצד השני להרגיש מהר יותר, ובכך גורמים לו להפסיד. אלו הם השחקנים המצטיינים!

 

אני אישית לא כל כך אהבתי את המשחק הזה אף פעם. מה לעשות, אולי זה עניין של גנטיקה. בכדורסל אני ממש טוב, ואפילו בביליארד ובאולינג ידי לרוב על העליונה, אבל במשחק הזה משום מה אף פעם לא הצלחתי להצטיין. למען האמת גם לא ממש ניסיתי. רק באחרונה הבנתי שכולם משחקים, אז קצת נקלעתי ללחץ חברתי. חברים שיגעו אותי ואמרו לי שאני חייב להתחיל, שיש לי את כל הנתונים להיות שחקן מצטיין ולנצח בכל פעם מחדש. האמת, למרות הפוטנציאל שראו בי חבריי אני עדיין לא ממש טוב במשחק הזה.

 

המשחק הזה מטעה מאוד, אין בו באמת מנצחים

כשחושבים על זה לעומק, מבינים שהמשחק הזה קצת מטומטם. הרי מי שמתחיל לשחק בו, בדרך כלל נכנס למשחק מלכתחילה בתקווה למצוא את מי שסוף סוף ינצח אותו ויגרום לו להרגיש. אלה שמשחקים אותו הכי הרבה ולאורך זמן יהיו בדרך כלל כאלה שפעם הפסידו הפסד כואב במיוחד, ומאז החליטו לא להפסיד יותר. הם גם כנראה אלו שכבר הכי רוצים למצוא את מי שינצח אותם שוב. אחרת אין שום סיבה הגיונית לכך שהם ממשיכים לשחק, כי המשחק הזה מטעה מאוד, אין בו באמת מנצחים, יש רק מפסיד כאוב ומפסיד רקוב.

 

לפני שאנחנו מתחילים לשחק, אני רק רוצה שתשאלי את עצמך שאלה קטנה: אם היתה ליגה אזורית או אפילו ארצית של המשחק הזה, איפה היית רוצה למצוא את עצמך מדורגת בטבלת הליגה? למעלה, עם אלו שמעולם לא הפסידו? למטה, עם אלו שהפסידו כל הזמן? אולי זו הפעם הראשונה שהבינוניות קורצת לך ומרכז הטבלה נשמע לך נחמד פתאום?

 

תחשבי על זה עד לפעם הבאה שייצא לך לשחק, במשחק בינינו את כבר ניצחת ואני כבר הפסדתי.


 


תגיות: דייטינג | אהבה | רווקים | אהבה נכזבת | אורחים

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמרו כתבה  

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אהבה, הכרויות, הכרות, חתונה, יחסים, זוגיות, דייטים, דייטינג, אפלטוני, ג'יידייט, JDate, קופידון, סיפורי אהבה, בליינד דייט, סקס, סטוץ, סטוצים, דייט ראשון, אהבה ראשונה
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as33-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©