אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

סלולר

שלכם לא קולט? שלנו כן צילום: AFP
שלכם לא קולט? שלנו כן צילום: AFP
 
 


אפליקציות מחשבים לנייד שלך
 

סמסונג עונה לאפל: המכשיר שלנו קולט בכל מצב

לאחר שהותקפה אפל על ידי RIM, נוקיה ו-HTC, על שהציגה את תקלת אנטנת האייפון כצרת רבים - מצטרפת גם סמסונג ואומרת: אפל טועה. ה-Omnia 2 קולט גם כשאוחזים בו ביד מלאה

ניצן סדן ו- AFP
פורסם: 20.07.10, 13:03

אחרי RIM ו- HTC, גם סמסונג לא שותקת לאפל. סוכנות AFP מדווחת כי ענקית הסלולר הקוריאנית דחתה בתוקף את דברי סטיב ג'ובס, מנכ"ל אפל, אשר טען שלכל סמארטפון יש בעיות קליטה כאשר ניסה להסביר את תקלת האנטנה באייפון 4, במסיבת עיתונאים שנערכה ביום ו'.

 

ג'ובס הזכיר סלולריים של סמסונג, RIM, נוקיה ו-HTC. הוא הציג תמונות לפיהן כאשר אוחזים סמארטפונים מתוצרתן ביד מלאה, יורדת הקליטה משמעותית.

התמונות הועלו גם לאתר אפל. בין היתר, מוצג מכשיר Omnia 2 מתוצרת סמסונג, אשר חיווי הקליטה שלו יורד מקליטה מלאה לקליטה מינימלית.


האייפון לא קולט? ה-Omnia 2 כן

סמסונג דוחה את הקביעה של אפל, וטוענת שכמו יתר מכשיריה, ל- Omnia 2 אין כל בעיות קליטה. מהחברה נמסר: "בהתבסס על ניסיון של שנים רבות בעיצוב טלפונים איכותיים, סמסונג מיישמת טכנולוגיית אנטנה פנימית, אשר מאפשרת איכות קליטה אופטימלית בכל צורה בה אוחזים את המכשיר". מסמסונג נמסר כי שיעור התלונות על בעיות קליטה ב-Omnia 2 היה נמוך מאוד.

 

במקביל, נוקיה הגיבה כי למכשיריה אין בעיות קליטה בשל מדיניות החברה להעדיף את ביצועי האנטנה על העיצוב במקרים בהם שני אלו מתנגשים, ו-HTC פרסמה נתוני שיעור תלונות נמוכים בהרבה משל האייפון (שהוצגו על ידי אפל). חברת RIM, יצרנית הבלקברי, תקפה את אפל בחריפות.

 

לדברי בכירים בחברה, אפל מנסה להסיט את תשומת הלב הציבורית מכישלון האייפון 4 ומנסה להציג את התקלה כצרת רבים. "לקוחותינו יכולים להשתמש בבלקברי שלהם גם ללא כיסוי סיליקון", אמרו.

 

תקלה מביכה

האייפון 4, הסמארטפון החדש של אפל, זכה לביקורת נוקבות מצד משתמשים רבים ואתרי טכנולוגיה, היות ועיצוב האנטנה שלו מוביל לפגיעה בקליטה כאשר אוחזים את המכשיר ביד מלאה, אשר מייצרת תגובה ברכיבי האונטנה המובנים במעטפת המכשיר.

 

אפל טענה כי מדובר בתקלת תוכנה שכבר תוקנה, בשילוב העובדה שכל סמארטפון חווה איבוד קליטה כשאוחזים בו כך. כפיצוי, מאפשרת אפל לכל רוכשי האייפון 4 לקבל ציפוי סיליקון המבודד בין היד והמכשיר ופותר את הבעיה.

 


תגיות: apple | iphone | סמסונג

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as24-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©