שתף קטע נבחר

ג'ק מקלינטון על סף חתימה בגלבוע/גליל

הגארד (25) שנבחר במקום ה-51 של דראפט 2009 ע"י בן אנטוניו ושיחק אשתקד בטורקיה (16.1 נק' למשחק), עשוי להצטרף לשורות האלופה

ג'ק מקלינטון (25, 1.85 מ'), גארד בוגר מכללת מיאמי הוריקאנס, נמצא על סף חתימה בגלבוע/גליל. בקבוצה הצפונית כבר חתמו על החוזה עם השחקן וכרגע מחכים בגן נר לתשובתו של מקלינטון, שאם אכן יחתום יצטרף לסגל של ליאור ליובין וברק פלג.

 

מקלינטון, שנבחר במקום ה-51 של דראפט 2009 בידי סן אנטוניו, שיחק בעונה שעברה באליאג'ה פטקים איזמיר הטורקית, והעמיד מוצעים של 16.1 נקודות למשחק ב-40.4% מהשדה, 34% ל-3 ו-85.7% מהקו.

 

הוא נחשב לקלע מצויין ולפינישר טוב מאוד באיזור הטבעת. בליגת הקיץ האחרונה שיחק בשורות שיקאגו בולס, ובגלבוע/גליל הוא יצטרף לרודני גרין, עידו קוז'יקרו, גוני יזרעאלי, אנטון קזרנובסקי וגור פורת שכבר חתמו בשורות האלופה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ליאור ליובין
ליאור ליובין
צילום: חגי אהרון
מומלצים